Sport
DAMIR MIŠKOVIĆ I RIJEČANI NEMAJU POJMA O NAMJERI HNS-A

Da vidim tko ne želi da se igra u Rijeci
Objavljeno 15. listopada, 2019.
Hrvatski nogometni savez navodno je UEFA-i već poslao zahtjev za promjenom domaćinstva utakmice Hrvatska - Slovačka, koja se 16. studenoga treba igrati na Rujevici. HNS od UEFA-e traži da se odobri prebacivanje utakmice iz Rijeke u Zagreb, odnosno na stadion Maksimir. Na Rujevici o tome pojma nemaju, i kažu kako njima nije stigla nikakva obavijest HNS-a o eventualnoj promjeni grada domaćina.

- Ja sam predsjednik Rijeke, dopredsjednik HNS-a i član IO HNS-a, a o tome mi nitko još nije rekao ni "a". Ne znam otkuda se u javnost lansiraju te informacije, ali znam na kom se mjestu jedino o tome može raspravljati. Na Izvršnom odboru HNS-a. Sve drugo je rekla-kazala, i nepotvrđene informacije - kazao je za 24 sata prvi čovjek nogometnog kluba s Rujevice Damir Mišković.

- Dakle, da bi se mijenjao grad domaćin to mora ići na Izvršni odbor. Trebamo vidjeti jesu li informacije o eventualnoj promjeni domaćina istinite, a ako jesu, dajte da vidim čiji je to prijedlog i čime se argumentira.

Mišković kaže da je zatečen napisima u medijima te je kazao kako Rijeka želi ugostiti susret Hrvatska - Slovačka.

- Normalno da želimo reprezentaciju u Rijeci, počašćeni smo svaki put kad su Vatreni kod nas. Osim toga, dogovor da Slovačka igra na Rujevici logična je posljedica dogovora da Hrvatska neće igrati na samo jednom stadionu. A sve je to dogovoreno na Izvršnom odboru, pa se jedino tamo odluke mogu i mijenjati, ako je razlog promjeni opravdan - poručio je Mišković. I. Li.
Možda ste propustili...

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

Najčitanije iz rubrike