Novosti
PETRAČA ISTRAŽUJU PREKRŠAJNO

Sliško prijavljen zbog napada
Objavljeno 15. listopada, 2019.
Vjeku Sliška, 29-godišnjaka koji je u subotu navečer ispred hotela Esplanade teško ozlijedio Hrvoja Petrača, zagrebačka policija kazneno je prijavila zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje, dok Petrača istražuje zbog remećenja javnog reda i mira.


Ne otkrivajući identitet osumnjičenika, policija je u utorak izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1989. zbog teških ozljeda i prijetnje na štetu muškarca rođenog 1955. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetniku, kažu u policiji.
Zagrebačka policija izvijestila je da ujedno provodi i istraživanje protiv Petrača na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prema neslužbenim informacijama Sliško se nakon dan i pol skrivanja sam pojavio u policijskoj zgradi u Heinzelovoj, nakon čega je ispitan i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Mediji pišu da je Petraču nakon svađe ispred hotela Esplanade kazao: "Zapamti ovo lice, rekao sam ti, zapamti ovo lice. Ja sam Vjeko Sliško. Ubit ću te". No, u policiji ne žele komentirati neslužbene informacije i medijske navode.H