Novosti
EUROPEAN JOINT MASTER PROGRAMME 2017 - 2019

Baranjski policajac među 28 diplomanada CEPOL-a
Objavljeno 16. listopada, 2019.
Dario Ljubić, samostalni policijski inspektor i pomoćnik načelnika za graničnu kontrolu PGP Beli Manastir, jedan je od 28 diplomanada Agencije EU za osposobljavanje u području izvršavanja zakonodavstva (CEPOL).


U Budimpešti je u petak održana svečana promocija završetka European Joint Master Programme 2017 – 2019, na kojoj je 28 diplomanada iz 20 država članica primilo svoje zaslužene diplome. "Ovo je do sada drugi Europski zajednički program diplomskog studija koji je namijenjen višim policijskim službenicima koji žele unaprijediti svoje kompetencije na području međunarodne i europske policijske suradnje i menadžmenta. Dvogodišnji zahtjevni akademski program proveden je od Konzorcija kojeg čini 21 partnerska institucija na čelu s portugalskim Instituto Superior de Ciencias Policiais e Seguranca Interna. Program je podijeljen u sedam modula održanih u sedam europskih država i potpuno je usklađen s Bolonjskom deklaracijom i Dablinskim deskriptorima te priznat od svih sveučilišta u Europi", doznajemo iz MUP-a.
Na svečanoj ceremoniji, diplomantima su se obratili Dimitris Avramopoulos, europski povjerenik za migracije, unutarnje poslove i građanstvo, Detlef Schröder, izvršni direktor CEPOL-a i Danijela Petković, zamjenica predsjednika Upravnog odbora CEPOL-a. S.L.
Možda ste propustili...

20. TRAVNJA U HOTELU SHERATON U ZAGREBU

Predstavljanje uglednih škola