Crna kronika
OŠTEĆEN KAFIĆ U OSIJEKU

BMW-om probila terasu “Valentina”
Objavljeno 15. listopada, 2019.

OSIJEK - Nakon sudara s dostavnim vozilom, BMW je, uništivši drvenu ogradu sa šankom, prošao kroz terasu poznatog osječkog kafića "Valentino" u Stepinčevoj ulici. Prometna nesreća dogodila se u utorak oko 10 sati. Prema izjavama očevidaca mladi vozač Renaulta isparkiravao se te je pri tome došlo do sudara s BMW-om koji se kretao Stepinčevom ulicom od sjevera prema jugu. Od siline sudara BMW, kojim je upravljala vozačica, odbačen je pokraj ceste te je prednjim dijelom prvo podigao dio ograde terase "Valentina", a potom prošao na drugu stranu.



- Upravo sam pomela terasu i vratila se unutra po spužvu da prebrišem šankove. Izišla sam na vrata i vidjela kako automobil prolazi kroz terasu. Da se nesreća dogodila samo malo ranije mogla sam poginuti - kazala nam je Valentina Soudil, suvlasnica "Valentina". Kako je dodala, sreća u nesreći je što baš u tom trenutku nikoga nije bilo na terasi, a i obližnja liječnička ordinacija nije radila, pa nije vani bilo ljudi, koji inače znaju ondje stajati.



Vozačica BMW-a žalila se nakon sudara na bolove u vratu te je prevezena vozilom Hitne pomoći u KBC Osijek. Za sada nije poznata težina njezinih ozljeda. "Ta žena imala je ludu sreću. Jedna letva iz ograde terase zabila joj se u vjetrobransko staklo i zaustavila samo nekoliko centimetara od lica", kazao nam je očevidac. Terasa koja je jučer potpuno uništena napravljena je tek prije neka dva mjeseca, a sada će vlasnice morati krenuti iz početka. BMW je nekoliko sati nakon nesreće odvezla vučna služba. S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike