Sport
PORAZ SPAČVE VINKOVCI

Gorica kao gost srušila lidera
Objavljeno 13. listopada, 2019.
Rukometaši Spačve Vinkovci više nisu momčad sa stopostotnim učinkom u Paket 24 Premijer ligi. Nakon niza od tri pobjede Vinkovčani su doživjeli poraz i to na domaćem terenu. Dosadašnjeg lidera prvenstva zaustavila je Gorica koja je ostavila odličan dojam na gostovanju u Vinkovcima.

U prvih pola sata za domaćina je išlo prema očekivanju, rezultatska prednost bila je stalno na strani Vinkovčana, ne velika, ali je bila prednost. Spačva je najviše imala "plus dva", a onda u posljednjim minutama prvoga dijela Goričani su prvo izjednačili, pa zabili za prednost od 15:14, s kojom su i otišli na odmor.

Domaćin je lošije ušao u drugo poluvrijeme, Gorica je to iskoristila i već u 32. minuti otišla na tri pogotka prednosti, a minutu kasnije podižu i na “plus četiri”. Pokušavali su Vinkovčani promjenom ritma u igri doći do izjednačenja ili preokreta, ali su samo jednom uspjeli stići do jednog pogotka zaostatka, i to u 49. minuti, kada je na semaforu bili 24:25 za Goricu. U posljednjih deset minuta gosti su strpljivo čuvali prednost, otišli su na četiri pogotka viška, s koliko je i završio susret 4. premijeraškog kola u Vinkovcima u kojem je Spačva doživjela prvi ovosezonski poraz. A. Grgić
SPAČVA       28 (14)

GORICA       32 (15)

VINKOVCI - SD OŠ B. Kašića. Gledatelja 300. Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba iz Zadra).

SPAČVA-VINKOVCI: Ćirović, Jurić, Maroš, Liščić, Nađ 3, Vašarević, Vignjević 6, Pašagić Marić 7, Vukušić 3, Antunović, Raguž 3(2), Mihaljević 1, Gaća 3(2), Bolanča 2, Buhiniček. TRENER: Josip Mečić.

GORICA: Ceković 2, Ereš 3, Laljek 3, Negran 1, Šalić, Vrbić, Purić, Čavar 8(3), Sladoljev, Žarković, Kraljević, Šafranko 9, Čelić, Vrdoljak 2, Gal, Ljubić 4. TRENER: Andrija Nikolić.

SEDMERCI: Spačva-Vinkovci 6(4), Gorica 4(3); ISKLJUČENJA: 6 minuta Spačva-Vinkovci (Vignjević, Vukušić 4), 12 minuta Gorica (Ceković, Ereš 4, Čavar, Vrdoljak 4),
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike