Novosti

Valamar stipendira kuhare i konobare
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Valamar Riviera i ove godine raspisuje natječaj za učeničke stipendije za školsku godinu 2019./2020. za zanimanja kuhar, konobar, slastičar, turističko-hotelijerski komercijalist i elektrotehničar, izvijestili su u petak iz te hotelsko-turističke kompanije.


Valamar učenicima u cijeloj Hrvatskoj nudi program stipendiranja u vrijednosti od 1200 kuna mjesečno tijekom školske godine, u trajanju od deset mjeseci, pa sve do završetka školovanja te ovih dana organizira predstavljanje programa u hrvatskim školama.


Stipendiranje učenika Valamar osigurava partnerskom suradnjom s Ministarstvom turizma. Osim toga, u jednoj od Valamarovih destinacija, od Istre i Krka do Dubrovnika, učenici će imati priliku odraditi kvalitetnu praksu, a nakon završetka školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje. "Prednosti rada u Valamaru su, među ostalim, osobni i profesionalni razvoj u struci, uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja", kaže voditeljica razvoja ljudskih potencijala u Valamaru. H
Možda ste propustili...

KVIZ OPĆEG ZNANJA O EUROPSKOJ UNIJI

Otvorene prijave za DiscoverEU

ŠTRAJK PROSVJETARA ZBOG POVEĆANJA KOEFICIJENATA SE NASTAVLJA

Učenici najavili "štrajk", sate moraju nadoknaditi ili slijede neopravdani

Najčitanije iz rubrike