Tehno
CANON PREDSTAVIO NOVU SERIJU

imageRUNNER 2600 krasi brz odziv, u nekoliko sekundi prelazi iz mirovanja u rad
Objavljeno 11. listopada, 2019.

Canonovi novi uređaji iz serije imageRUNNER 2600 omogućuju korisnicima da istaknu najbolje u svom poslovanju. Ti su uređaji sveobuhvatna rješenja za rad s dokumentima u modernim uredima, današnji trendovi ispisa nalažu da ispisujemo bolje, brže i uz najmanje moguće troškova, a upravo je zato Canon od nule osmislio novu seriju imageRUNNER 2600 koja savršeno odgovara za te potrebe.

Dmytro Sirosh, razvijatelj poslovanja s proizvodima i povezanih rješenja u tvrtki Canon CEE GmbH, rekao je: “Znali smo na kakvu se tradiciju naslanjamo prilikom stvaranja nasljednika legendarne serije imageRUNNER 2500. Htjeli smo tvrtkama s potrebama za zahtjevnim ispisom ponuditi samo najbolje za novac, pa smo novoj seriji imageRUNNER 2600 dodali bolju produktivnost i mogućnosti povezivanja, a smanjili troškove vlasništva kako bismo korisnicima ponudili najbolje iskustvo“.

Nova serija spaja mnoge napredne mogućnosti u višefunkcijskim jedinicama koje zauzimaju malo prostora i nude cjenovno pristupačan, pouzdan i masovan ispis. A uz strategiju smanjenja potrebe za održavanjem implementiranu u novu seriju, resursi nužni za podršku tim uređajima znatno su smanjeni.

imageRUNNER 2600 krasi brz rad i odziv, pa on u svega nekoliko sekundi prelazi iz mirovanja u rad. Može ispisivati i kopirati brzinom do 45 str./min te izbacuje prvu kopiju za samo 3,9 sekundi. Zahvaljujući velikom kapacitetu papira i ultrabrzoj obradi dokumenata, uređaji iz ove serije omogućuju tvrtkama da provedu manje vremena pripremajući dokumente, a više radeći važne poslovne zadatke.

Davanje primata sigurnosti može se uočiti u svim aspektima ove novodizajnirane serije imageRUNNER 2600, jer korisnici mogu još bolje kontrolirati najvažniji poslovni resurs – informacije.

Ugrađena višerazinska sigurnost ne štiti samo uređaj, podatke i mrežu od svih prijetnji, nego i poboljšava svakodnevni rad korisnika. Uz mogućnosti identifikacije, korisnici mogu personalizirati kontrole jednim dodirom na velikom dodirnom zaslonu u boji dijagonale 17,8 cm radi bržeg rješavanja svakodnevnih zadataka.

“Malim i srednje velikim tvrtkama važno je kontrolirati troškove i infrastrukturu za upravljanje ispisom“, rekao je Sirosh. “Svestrani imageRUNNER 2600 može se koristiti za lako upravljanje dokumentima zahvaljujući sveobuhvatnoj kompatibilnosti s Canonovim softverom uniFLOW koji predstavlja centralizirano rješenje za kontrolu ispisa i skeniranja u cijeloj floti. A uz nove dodane značajke povezivanja korisnici sada mogu lako ispisivati i skenirati i u pokretu.“M.R.
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike