Osijek
NATJEČAJ

Volonterska nagrada za 2019.
Objavljeno 11. listopada, 2019.
U povodu Međunarodnog dana volontera, koji se diljem svijeta obilježava 5. prosinca, Volonterski centar Osijek objavio je natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada.


Tim putem pozivaju se udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate u sljedećim kategorijama: 1. Nagrada za volonterski angažman pojedinca - dodjeljuje se pojedincima koji su volonterskim angažmanom pridonijeli djelovanju za opće dobro. Volontera/ku mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, ustanove ili institucije); 2. Nagrada za primjere dobre prakse uključivanja volontera - dodjeljuje se neprofitnoj organizaciji koja razvija volonterski program. Organizacija može sama nominirati svoj volonterski program ili može biti nominirana od strane druge organizacije: 3. Nagrada za doprinos razvoju volontiranja u obrazovanju - dodjeljuje se osnovnoj, srednjoj školi, višoj ili visokoškolskoj ustanovi koja razvija i njeguje program volontiranja u obrazovanju. Obrazovna ustanova može sama nominirati svoj volonterski program ili može biti nominirana od strane druge organizacije; 4. Nagrada za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva - dodjeljuje se poslovnoj organizaciji koja je svojim resursima pomogla razvoj volonterstva. Poslovna organizacija može sama nominirati volonterski doprinos ili može biti nominirana od strane druge poslovne ili neprofitne organizacije.
Volontersku nagradu dodjeljuje Volonterski centar Osijek, uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva koji čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade. Tekst natječaja koji uključuje kriterije, kao i nominacijski obrasci, mogu se pronaći na internetskoj stranici www.vcos.hr ili dobiti na osobni zahtjev u Volonterskom centru Osijek (Stjepana Radića 16, tel. 031/211-306). Natječaj je otvoren do nedjelje, 3. studenoga, a prijave se mogu poslati poštom, e-mailom (nagrada.vcos@gmail.com) ili dostaviti osobno na navedenu adresu. D. Miklić
Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike