Mozaik
NAŠIČANKA ANDREA GRANAT IZDALA DRUGI SINGL ZA CROATIA RECORDS

Stigao je spot za “Kako se ostaje”
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Andrea Granat, mlada talentirana pjevačica iz Našica, objavila je videospot za novi singl “Kako se ostaje”, svoj drugi za izdavačku kuću Croatia Records. Tekst i glazbu nove pjesme potpisuje izuzetno talentirana autorica Andrea Čubrić, koja je široj javnosti najpoznatija kao bivša pjevačica grupe ET, ali i uspješna autorica mnogih hitova kao i stihova ovogodišnje pjesme za Eurosong, “The Dream” u izvedbi Roka Blaževića. Ovo je prva suradnja dviju Andrea, ali zasigurno ne i posljednja, jer su planovi za budućnost veliki, a ideja imaju napretek.

- Neizmjerno sam zahvalna što imam priliku raditi s autoricom kao što je Andrea, ali i presretna jer osim na poslovnom polju, savršeno smo kliknule i na privatnom. Već radimo i nove pjesme i mnogo smo uzbuđene oko toga. Kad je riječ o glazbi koju stvaram, moram biti do kraja iskrena, pa ću tako i ovaj puta, pjesma je to koju na prvi mah nisam dovoljno ozbiljno shvatila sve dok se i sama nisam pronašla baš u njezinoj priči. Kroz razgovore s prijateljicama i mnogim mladim, ali i starijim ljudima, shvatila sam da je pitanje “kako se ostaje?” nešto što smo se svi priupitali čak i nekoliko puta u životu - ispričala nam je Andrea.

Spot je sniman u Našicama, a radio ga je isti tim kao i prethodni, Cinematic iz Osijeka, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, direktor fotografije je Marko Džavić te art direktor Ivan Grizbaher.

- Imala sam sreće što sam pronašla redatelja koji je na prvu shvatio kakav spot želim i na prvo slušanje shvatio značenje pjesme, pa smo u vrlo kratkom vremenu došli do ideje o lokacijima i prostoru koji savršeno sami za sebe pričaju ovu priču i opisuju sve faze emocija kroz koje prolazimo nakon prekida - kaže Andrea, koja iza sebe ima šest singlova, a među njima je i “Samo moj”, autorice Pamele Ramljak, koji joj je bio prvi koji je izdala za Croatia Records. T.Kvorka
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike