TvObzor
FOX LIFE: ČETVRTA SEZONA SERIJE "TO SMO MI"

Život piše drame u serijalu nominiranom za Emmy i Zlatni globus
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Četvrta sezona serije vodi gledatelje u sedamdesete godine, na sam početak veze Rebecce i Jacka

Hvaljena dramska komedija “To smo mi” i u četvrtoj sezoni nastavlja toplu i emotivnu priču o životu obitelji Pearson. Serija slijedi živote dva brata, Kevina (Justin Hartley) i Randalla (Sterling K. Brown), i sestre Kate (Chrisy Metz) te njihovih roditelja Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) u različitim razdobljima. Suočavajući se sa svakodnevnim životnim problemima, članovi obitelji nastoje pronaći utjehu, ljubav i razumijevanje. Nova sezona serije “To smo mi” počela se emitirati 9. listopada na kanalu FOX Life, a pokazat će kako svaki životni odabir sa sobom nosi posljedice. Nove epizode na rasporedu su svake srijede u 22 sata.

Početkom osamdesetih Jack i Rebecca Pearson mlad su bračni par koji očekuje trojke. U trenutku porođaja jedno od djece umre pa par odluči posvojiti Randalla, bebu koja je istoga dana ostavljena pred vatrogasnom stanicom. Trideset šest godina poslije Kevin, Randall i Kate bore se sa životnim nedaćama koje su im ostavljene u nasljeđe. Kate odmalena ima problema s pretilošću te nastoji pronaći ljubav i prihvaćanje. Kevin se trudi postići uspješnu glumačku karijeru, a Randall postaje uspješni biznismen i traži informacije o svojim biološkim roditeljima. Na kraju treće sezone Randall i njegova supruga Beth (Susan Kelechi Watson) uspjeli su očuvati brak unatoč svim teškoćama. Kate je preuranjeno rodila sina, kojega je nazvala Jack, po svome ocu. Dok se trudi biti najbolja mama svome djetetu, Kate rješava nesuglasice sa svojom majkom Rebeccom. Kevin odlazi u Vijetnam slijedeći ratni put svoga oca, a na povratku prekida sa Zoe (Melanie Liburd), koja mu kaže da ne želi imati djecu. Četvrta sezona serije “To smo mi” vodi gledatelje u sedamdesete godine, na sam početak veze Rebecce i Jacka. Nakon pomalo nespretnog puta u Kaliforniju Rebbeca nagovara Jacka na upoznavanje s njezinim roditeljima. U sadašnjosti Kate i Toby (Chris Sullivan) useljavaju se u novu kuću. Randall se suočava s krizom srednjih godina dok započinje novi život s obitelji u Philadelphiji. Iako se ostvario kao uspješan poslovni čovjek, Randall sada želi pomoći afroameričkoj zajednici. Kevin dobiva važnu ulogu u novom filmu, a prožimaju ga pitanja o oprostu, identitetu i obitelji.

Serija “To smo mi” nominirana je za prestižne nagrade Emmy i Zlatni globus, a Sterling K. Brown osvojio je obje nagrade u kategoriji za najboljeg glumca upravo za ulogu Randalla. Ostatak vrhunske glumačke postave čine Milo Ventimiglia (“Heroji”), Mandy Moore (“Šetnja za pamćenje”), Chrissy Metz (“Američka horor priča”) i Justin Hartley (“Osveta”). (N.K.)

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike