Sport
BELIŠĆANI PRAZNIH RUKU IZ ČEPINA

Rupnik: Za poraz sam ja kriv i preuzimam odgovornost
Objavljeno 10. listopada, 2019.

Vezani članci

ČEPIN NAJBOLJI PROTIV NAJBOLJIH

Utakmica s Belišćem smjer je kojim treba ići po jesensku titulu

Belišćani su u zaostaloj utakmici 5. kola Treće HNL "istok" poraženi u Čepinu, nakon vatrometa pogodaka, s 4:3. Bila je to utakmica u kojoj su uživali gledatelji, radovali se domaćini, a Belišćani su, unatoč tri postignuta pogotka, kući otišli bez boda u džepu.

- Kao trener preuzimam punu odgovornost za poraz u Čepinu. Igrače ja treniram, momčad sam ja izabrao i pripremio taktiku. Prema tome, odgovornost je moja. Moramo još mnogo razgovarati o tom susretu, samokritičnost nam je potrebna kako se pogreške ne bi ponavljale - kaže trener Belišćana Davor Rupnik, čija momčad u sljedećem prvenstvenom susretu igra sa Slavonijom u Požegi.

- Respektiramo Slavoniju koja, kao mi i Kutjevo, ima 16 bodova. Igrat ćemo otvoreno i napadački jer drukčije ne znamo. Momčad će doživjeti određene promjene zbog toga što je u Čepinu isključen Lacković, a nekim je igračima potreban odmor. Iako je u Čepinu curilo u obrani, vjerujem u svoju momčad, a u Požegi će sve osim poraza za nas biti dobro - najavio je Rupnik. Z. K.
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠI OSIJEKA PORAŽENI OD SESVETA

Nakon Kupa ligaški bodovi su imperativ

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike