Mozaik
NOVA PJESMA

Tihy objavio spot s vrhunskom plesnom ekipom
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Tihomir Kožina - Tihy već je dugo na glazbenoj sceni, no malo tko zna da je njegov život isprepleten različitim poslovima te da je taj glazbenik često mijenjao zanimanja, ali nikada nije odustao od glazbe. Tako je u jednoj fazi života Tihy odlučio otvoriti palačinkarnicu u Zaprešiću. Nije se dugo zadržao u tom poslu, no svi su ga hvalili, da su mi palačinke za čistu desetku.

- Istina je, dobar sam bio u spravljanju palačinki, pa sam tako često morao i doma uzeti tavu u ruke i peći ih. U to mi je vrijeme sve bilo u znaku palačinki, ali to vam je tako kada ste glazbenik – uz mikrofon lovite se svega i svačega, a ja sam se, eto, u jednoj fazi života ulovio pečenja palačinki. Gotovo svi glazbenici imaju još neki posao i to vam je tako normalno. Ipak, sve što radim samo je posao, a glazba je ljubav - kazao je Tihy, koji se nakon singla "Zaplešimo" vratio s novim hitom "Dođi bliže".

U spotu je okupio vrhunsku plesnu ekipu - Mateo Cvenić, sudionik finala Plesa sa zvijezdama, višestruki državni prvak i polufinalist europskog plesnog kupa, i Martina Ivanković, diplomirani plesni pedagog, sudionica u projektima Tvoje lice zvuči poznato, Supertalent i Voice te plesačica u raznim mjuziklima. Režiju potpisuje Dario Lepoglavec, a kao idealna lokacija za ovu plesnu priču poslužio je atraktivni Museum Katran. U spotu su sudjelovale i plesačice Dora i Mirna, vrsni harmonikaš i producent pjesme Davor Totović te Hrvoje Herček, koji je odsvirao ukulele i trubu. T.K.
Najčitanije iz rubrike