Tehno
SCHNEIDER ELECTRIC

Ponuda proizvoda Easy UPS 3M
Objavljeno 27. rujna, 2019.
Uređaji Easy UPS 3M 120-200 kVA, koji će biti dostupni u većini zemalja, personifikacija su za jednostavnost jer ih je jednostavno ugraditi, koristiti i servisirati, oni malim i srednjim poduzećima osiguravaju kontinuitet poslovanja te ih čine izuzetno prikladnim kako za prostor podatkovnog centra tako i za industrijsko okruženje. S optimiziranim dizajnom otiska uređaja i konkurentnim značajkama proizvoda, Easy UPS 3M štiti kritičnu opremu u brojnim fizičkim okruženjima od štete nastale prekidima napajanja, prenaponom i izobličenjem impulsa. Ovaj uređaj znači uštedu kad se radi o ulaganjima u osnovna sredstva, a istovremeno štedi do 99 % energije dok radi u ECO načinu rada.

Klijenti koriste uslugu puštanja u rad (uključena je u cijenu) uređaja, a kako bi osigurali pravilnu i sigurnu konfiguraciju svog Easy UPS 3M te time vrhunski rad, pouzdanost, sigurnost i osjećaj mira. Ovaj novi ponuđeni proizvod je otporan, sa širokim prozorom za ulazni napon te jakom zaštitom od preopterećenja, a sve to je smješteno u kompaktnom dizajnu kako bi zauzelo što manje prostora.

UPS uređaj dizajniran je i ispitan prema standardiziranim strogim postupcima kompanije Schneider Electric, a njegova je ugradnja jednostavna zahvaljujući ugrađenim kotačićima brzo smješta na predviđeno mjesto. Karakterizira ga sučelje s intuitivnim zaslonom koje omogućava laku konfiguraciju i praćenje, pa klijenti mogu pratiti i daljinski upravljati statusom UPS uređaja pomoću softwarea DCIM smještenog u oblaku EcoStruxure IT kompanije Schneider Electric.

Schneiderov razmještaj servisnih službi po cijelom svijetu s jakim lokalnim mrežama stručnjaka za servisiranje pruža klijentima sve vrste usluga tijekom čitavog životnog ciklusa uređaja Easy UPS 3M.M.R.

Najčitanije iz rubrike