Tehno
PRILAGODLJIVA RJEŠENJA

Pokrenut Samsung Anytime Servis - odaberite termin koji vam odgovara
Objavljeno 27. rujna, 2019.
Od sada više neće morati uzimati slobodan dan ili dolaziti ranije kući s posla kako bi dočekali tehničara koji će popraviti neispravnu perilicu za rublje ili hladnjak. Umjesto toga, dovoljno je kontaktirati Samsung pozivni centar i odabrati termin koji vam najviše odgovara. Anytime Servis usluga je tvrtke Samsung koja je korisnicima u Hrvatskoj dostupna svakog radnog dana od 17 do 21 sat i vikendom od 10 do 18 sati. Ova usluga pokriva servisiranje cjelokupnog portfelja Samsung kućanskih aparata (hladnjake, perilice za pranje i sušenje odjeće, kombinirane perilice rublja, ugradbene mikrovalne pećnice te ostali asortiman ugradbenih kuhinjskih uređaja). Anytime Servis usluga dostupna je svima do 31. listopada 2019. godine.

Ovo je samo jedan u nizu događaja kojim tvrtka Samsung obilježava jubilarnu 50. godišnjicu postojanja u svijetu tehnologije. U skladu s tim, Samsung će svaki tjedan na domaćem tržištu iznenaditi korisnike vrhunskim promocijama i uslugama.

Kao lider i jedan od najvećih inovatora tehnologije u svijetu, Samsung već pola stoljeća stvara budućnost i mijenja živote svojih korisnika, pružajući im vrhunske, inovativne proizvode i usluge, kao i savršeno iskustvo. Od samog početka Samsung je nastojao poboljšati i olakšati svakodnevni život svojih korisnika, dizajnirajući prilagodljiva rješenja koja će odgovarati njihovim različitim potrebama.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike