Regija
PRVI DIO IZVANNASTAVNIH AKTIVNOSTI

Djeci o rukometu, treninzima i sportu pričali igrači Nexea
Objavljeno 19. rujna, 2019.
MARKOVAC NAŠIČKI - Rukometni klub Nexe prvi se predstavio mališanima Područne škole Markovac Našički, koji od ove godine provodi izvannastavne aktivnosti o temi "Kretanjem do zdravlja".

- Ovoj inicijativi cilj je djeci naše osnovne škole približiti sport, kao i njih približiti sportu, te ih potaknuti da se što više bave tjelesnom aktivnošću u svoje slobodno vrijeme - rekla je Katarina Marks, učiteljica drugog razreda, koja je dočekala rukometaše s kolegama učiteljima i 28 učenika. Kao predstavnici prvoligaškog kluba Nexe u školu su stigli Gianfranco Pribetić, Fran Mileta i golman Moreno Car.

- Moja je želja da oni počnu trenirati rukomet baš kao što sam i ja u njihovim godinama - rekao je Car. Uz velik broj pitanja, druženje je završeno obveznim fotografiranjem i dijeljenjem autograma.

Ova izvannastavna aktivnosti provodit će se cijelu školsku godinu. Osim rukometaša, mališanima će se predstaviti članovi Kickboxing kluba Impact i Taekwondo klub iz Našica, a pedagoginja škole provest će jedan sat aerobika. I.Ć.
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

Najčitanije iz rubrike