Mozaik
KONCERT U INTIMNIJEM OKRUŽENJU

Veterani hip-hopa, grupa Elemental, nastupaju u Vintageu 20. prosinca
Objavljeno 20. rujna, 2019.
Grupa Elemental prvi put stiže u zagrebački klub Vintage Industrial. Koncert najavljen 20. prosinca ekskluzivna je prilika doživjeti veterane domaćeg hip-hopa u intimnijem okruženju. Nakon intenzivne i produljene ljetne sezone diljem regije, povratak na klupski teren metropole događa se godinu dana od proslave 20 godina karijere, obilježene i izlaskom knjige biografskog sadržaja. Uz lijep staž, svoj izniman produktivni nagon pokazali su i objavom videoalbuma "B strane", koji je donio koncertno manje zastupljene pjesme benda sa svih sedam albuma.

Osviještenost i dobar odnos prema fan-bazi krasi ovaj danas sedmeročlani bend, u kojemu centralne uloge igraju njegovi utemeljitelji Shot i Remi. U više od 120 objavljenih pjesama vješto kombiniraju hip-hop i pop-zvuk, a uz etiketu popularnosti, prati ih glas da su hvalevrijedan bend za jačanje samopouzdanja i borbe za vlastito "ja".

Cijena ulaznice u pretprodaji putem Entrija iznosi 70 kuna, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 90 kuna. Koncert organizira Dostava Zvuka. T.K.
Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike