Mozaik
SNIMKE S KONCERTNOG SPEKTAKLA U DOMU SPORTOVA

Edo Maajka objavio spot za pjesmu “Put u plus”
Objavljeno 20. rujna, 2019.

Odlična atmosfera s prošlogodišnjeg koncertnog spektakla u Domu sportova, u povodu izlaska dugoočekivanog albuma jedinstvenog Ede Maajke "Put u plus", zabilježena je u novom videospotu naslovne pjesme s albuma.

Dvosatni koncert uz podršku sjajnog benda (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić, Mirsad Dalipi) i odabrane glazbene goste, bio je pravi glazbeni užitak tijekom kojeg je publika uživala u izvrsnim, energičnim izvedbama. Edo Maajka ovim je albumom potvrdio status vrhunskog tekstopisca, svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile albumu "Put u plus", što je i vrlo koncizno opisao izjavom nakon koncerta: "Ubili smo, konačno sam se porodio!"

Edina pjesma ‘‘Put u plus" govori o padovima i dizanjima, neodustajanju i nalaženju snage unatoč životnim šamarima koje smo svi nekad iskusili.

- ‘Put u plus‘ naslovna je pjesma s mog aktualnog albuma, s odličnim riffom i porukom. Tu govorim o svojoj dugogodišnjoj mantri, znalo mi se dogoditi loših stvari u životu, padao sam dosta puta i taj pad je uvijek bio za neko moje veće dobro. Mislim da su padovi i loša iskustva tu samo u svrhu plusa, tj. svrha njihova postojanja uvijek je dobro i plus. U toj školi smo svi svakodnevno. ‘Ja padam samo zato da se sjetim da letim‘, jedna je od mojih boljih rima - kaže Edo Maajka.

Do srži iskreni tekstovi, podrška vrhunskih glazbenika i gostovanja priznatih imena regionalne scene, "Put u plus" definitivno izdvajaju na domaćem i regionalnom glazbenom tržištu, a Edi daje itekako zasluženo priznanje struke, kolega i naravno, njegove publike. Koncert u Domu sportova kamerom su zabilježili Vjekoslav Palinić i Hrvoje Baudoin, koji je editirao materijale i montirao spot "Put u plus".

Nakon svirkama ispunjenog ljeta, Edo je nastupio prošlog vikenda u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta na zagrebačkom Bundeku. Sljedeći njegov koncert bit će na Noć vještica u četvrtak, 31. listopada, u zagrebačkom Vintrage Industrial Baru, gdje će vrlo prikladno svirkom obilježiti punoljetnost, odnosno 18. obljetnicu izlaska legendarnog hita "Prikaze". Podsjetimo, ta je pjesma dio Edina prvog albuma "Slušaj mater" iz 2001. godine. T.K.
Edo Maajka

hip-hop glazbenik

Mislim da su padovi i loša iskustva tu samo u svrhu plusa, tj. svrha njihova postojanja uvijek je dobro i plus. U toj školi smo svi svakodnevno.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike