TvObzor
HOĆEŠ LI

Moderna urbana balada Stefany
Objavljeno 20. rujna, 2019.

Mlada glazbenica koja vrlo uspješno kombinira stilove i ovaj put je iznjedrila odličnu interpretaciju u pjesmi "Hoćeš li". Istoimeni singl svojevrsni je nastavak prethodnog hita "Najbolji", u kojemu se Stefany okrenula modernom i urbanijem zvuku, koji joj odlično pristaje. Pjesma "Hoćeš li" moderna je middle balada koja govori o situaciji u kojoj se svi zaljubljeni nađu bar jednom.

"Neka moja interpretacija pjesme bila bi da, bez obzira na to koliko smo sretni ili koliko nam je lijepo s tom osobom, uvijek postoji u nama taj sitni strah hoće li ta osoba ostati s nama u onim danima kad se dogode neke loše stvari ili kad ostarimo i više ne budemo tako blistavi kao u mladosti", objasnila je poruku pjesme mlada i prelijepa Stefany.

Pjesmu i ovaj put potpisuje odličan autorski tim Prajo&Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. Spot je realiziran zahvaljujući "Sestricama", koje čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Sniman je na raznim lokacijama u Zagrebu i Varaždinu, a ekipa kaže da joj je bilo baš zabavno i zanimljivo!

Stefany je na samom kraju dodala kako se iznimno veseli reakcijama publike na spot i pjesmu, a s obzirom na njezin fantastičan vokal kojim je pokazala snagu, ali i emocije, ne sumnjamo da će komentari biti itekako pozitivni.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”