Sport
ORAHOVICA

Stjepan Mađarić trener Papuka
Objavljeno 19. rujna, 2019.
Nogometaši Papuka proteklog su vikenda izgubili i četvrtu utakmicu u Trećoj HNL "Sjever", a nakon poraza od Vatreksa u Varaždinu (4:0) ceh je platio trener Darko Krsnik, koji više nije na klupi orahovačkog nogometnog kluba. Krsnik je dan nakon utakmice podnio ostavku jer nije vidio način kako izvući momčad iz letargije.


- Nešto se mora promijeniti jer ova momčad definitivno može mnogo bolje. Odlučio sam se povući, možda će neki drugi trener uspjeti podići ekipu i pokazati koliko ona vrijedi. Naravno, bila mi je čast raditi s ovom momčadi i svim momcima želim puno sreće u nastavku prvenstva - kazao je Krsnik, čiju je ostavku Upravni odbor jednoglasno prihvatio i vrlo brzo pronašao novog trenera. Papuk će od petog kola voditi provjereni slavonski stručnjak Stjepan Mađarić.


- Razgovarali smo s nekoliko osoba, a kada nam se ukazala prilika dovesti ovakvog trenera, odmah smo s njim porazgovarali i vrlo brzo se dogovorili - kaže Miroslav Jockov, novi sportski direktor NK Papuka.


Stjepan Mađarić, novi prvi čovjek struke Papuka, ima veliko iskustvo i trebao bi momčad pomaknuti s mrtve točke.
- Prihvatio sam ovaj izazov jer se radi o klubu s tradicijom. Papuk je nakon četiri kola bez bodova i ono što je najvažnije moram momčadi podignuti samopouzdanje da zaustavimo taj pad. Vjerujem da ti dečki mogu puno bolje - najavio je novi trener. V. G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike