Sport
U ITALIJI SE NAKON DUGO VREMENA I TO DOGODILO

Juventus svrgnut s trona, lider je Inter
Objavljeno 16. rujna, 2019.

Juventus je već dugo vremena gazda u talijanskoj Serie A. No Stara dama ovoga je vikenda svrgnuta s trona, prvi put nakon godinu i pol dana, točnije nakon 3. ožujka 2018. godine, odnosno 560 dana. Tron u Italiji preuzeo je Inter, koji je pobijedio Udinese s 1:0, dok je Juventus odigrao bez pogodaka s Fiorentinom. "Nerazzurri" u prve tri utakmice nove sezone upisali su tri pobjede, dok Juve ima dva boda manje.

Atalanta, Dinamov prvi suparnik u grupnoj fazi Ligi prvaka, pobijedio je u 3. kolu Serie A u gostima Genou s 2:1. Atalanta je povela u 64. minuti golom Muisa Murijela iz jedanaesterca, a potom su dva pogotka pala u sudačkoj nadoknadi. Prvo je izjednačio Domenico Criscito iz penala u prvoj minuti nadoknade vremena, u a petoj minuti dodanog vremena Duvan Zapata donio je pobjedu Atalanti. Marijo Pašalić igrao je za goste do 56. minute, Atalanta ima dvije pobjede i poraz te je peta na tablici sa šest bodova, dok je Genoa deveta s četiri boda. Nakon poraza u prva dva kola Cagliari je u nedjelju u gostima dobio Parmu s 3:1, a hrvatski veznjak Marko Rog ponovno je bio u početnoj postavi Cagliarija i igrao je do 83. minute. Lazio je u gostima kod SPAL-a vodio od 17. minute, kada je Immobile zabio iz penala. No u drugom poluvremenu igrači SPAL-a uspjeli su napraviti preokret za pobjedu nad Rimljanima.

Rezultati 3. kola: Genoa - Atalanta 1:2, Brescia - Bologna 3:4, SPAL - Lazio 2:1, Parma - Cagliari 1:3, Fiorentina - Juventus 0:0, Napoli - Sampdoria 2:0, Inter - Udinese 1:0. Na vrhu tablice je Inter s maksimalnih devet bodova, a po sedam imaju Bologna i Juventus. I. Li.

Rezultati by SofaScore

Možda ste propustili...

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike