Mozaik
ŠEST KONCERATA NA BUNDEKU

Pomakni svoje granice zabave na Rujanfestu
Objavljeno 16. rujna, 2019.
Popularna manifestacija Rujanfest počeo je proteklog petka na zagrebačkom jezeru Bundek s čak šest koncerata, a osim glazbe posjetiteljima nudi i svakodnevne gastrodelicije iz svih dijelova Hrvatske te nastupe stand-up komičara. Festival ove godine ima slogan Pomakni svoje granice zabave! Dvanaesti zaredom Rujanfest, koji traje do 22. rujna, ove će godine na svojim pozornicama ugostiti najšareniju glazbenu postavu do sada. Među ostalima, na Fest pozornici nastupit će klapa Rišpet, Plavi orkestar, Maja Šuput i Jole. U subotu, 21. rujna, nastupa dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo, za čiji su nastup glasovali pratitelji Rujanfestovih službenih profila na društvenim mrežama.

Nastupit će najpopularniji glazbenici iz okolnih zemalja, Jala Brat i Buba Corelli te Senidah i Coby. Jala Brat je predstavljao BiH na natjecanju Eurosong, a glazba mu je žanrovski hip-hop. Senida je slovenska reperica koja nosi titulu balkanske trap dive. Trap je, inače, inačica repanja, puno bržeg glazbenog tempa. Druga pozornica, Open air stage, rezervirana je za izvođače urbane glazbe, gdje nastupaju izvođači poput Ede Maajke, Dine Jelusića, Ljetnog kina, Ivane Banfić i drugih.

Ljubitelji strane glazbe na svoje će doći na World mix pozornici, a za djecu je organizirana i Dječja pozornica s nastupima za najmlađe. U Slavonskoj kući nastupit će tamburaški sastav Banda odabrana, uz goste iznenađenja.

Za gastroljubitelje organiziran je svakodnevni Gastro show, koji će voditi Davor Dretar Drele, a svaki dan vrhunski će kuhari ponuditi drugi hrvatski specijalitet. Nastupit će i stand-up komičari u organizaciji Studija smijeha. H
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike