Osijek
PREVENTIVA PROMETA U OPĆINI BILJE

Prigodni darovi za savjesne vozače
Objavljeno 12. rujna, 2019.
Sigurnost prometa, odnosno mještana, u općini Bilje na visokoj je razini, jer velike su se investicije u, primjerice kružni tok, ceste i staze, uložile posljednjih godina da bi se to postiglo. No, znajući da je najbolja zaštita - preventiva, organizirana je akcija početkom školske godine da bi se sve sudionike upozorilo na više djece na ulici.

Općina Bilje dala je naglasak početkom škole, pa je s Policijskom postajom Beli Manastir i Autoškolom Gas provela akciju „Poštujete naše znakove“ na biljskim prometnicama, kaže općinski načelnik Željko Cickaj.

- Ova je akcija usmjerena na zaštitu djece u prometu i sprječavanje ugrožavanja njihovih života u prvim danima samostalnog sudjelovanja u prometu. Cilj akcije nije bio represivnoga karaktera, nego preventivno djelovanje na vozače motornih vozila, odnosno stvaranje svijesti o početku školske godine i na pojačanu nazočnost djece u prometu - kaže Željko Cickaj.

Vozače za svoju savjesnu vožnju darovali su načelnik Općine Željko Cickaj i vlasnik Autoškole Gas Saša Knjeginjić prigodnim darovima. D. Pejić
Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

Najčitanije iz rubrike