Mozaik
AMERIČKA KANTAUTORICA PREDSTAVLJA ALBUM

Marissa Nadler u Zagrebu 21. rujna
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Američka kantautorica Marissa Nadler nastupit će u zagrebačkom klubu Močvara u subotu, 21. rujna, gdje će predstaviti svoj osmi studijski album "For My Crimes", najavili su organizatori koncerta Začarana Močvara i Hangtime Agency. Nadler je u Hrvatskoj zadnji put nastupila prije tri godine, a njezin stil karakteriziraju iznimni vokal i mješavina žanrova poput folka, indie rocka, dream popa i americane. Prvi album "Ballads of Living and Dying" izdala je 2004. godine, a 2008. osvaja nagradu za kantautora godine na dodjeli glazbenih nagrada Boston Music Awards.


Jedan od najboljih albuma Marisse Nadler, smatraju kritičari, jest "July", iz 2014. godine, na kojem se nalazi i njezina najpoznatija pjesma "Dead City Emily". Kritičari često za nju kažu da ima "glas kao sirena", a albume joj krasi "zlokobna atmosferičnost".


"For My Crimes" osmi je studijski album u 20-godišnjoj karijeri, također je izdala mnogobrojne singlove, a često su joj albumi objavljeni i besplatno.
Prije koncerta Nadler nastupit će kantautor Sir Croisssant iz Banja Luke, pravog imena Igor Božanić. Iako ima 17 godina, Božanić je već nastupao diljem regije, a nekoliko puta i u Hrvatskoj, između ostaloga i u Močvari. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike