TvObzor
IMA BOLJIH

Odličan duet Bete Sudar i Roka Vuškovića
Objavljeno 13. rujna, 2019.

Pjesma “Ima boljih” autora Predraga Martinjaka bila je dovoljno jak motiv mladim glazbenicima Beti Sudar i Roku Vuškoviću da snime svoj prvi duet koji su uživo izveli prošloga petka na Aurea festu u Požegi. Snažna pop-pjesma zanimljivog teksta svidjela im se na prvu, a probno je snimanje pokazalo da im se vokali odlično slažu. Za pjesmu su snimili dojmljiv videospot nadahnut country estetikom u režiji Izoom produkcije na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba, gdje su ih oduševili predivni konji s kojima su snimali romantične scene šetnje udvoje.

 

“I Beti i meni ovo je prvi duet i sretan sam što smo dobili priliku snimiti ovako dobru pjesmu. Družimo se i privatno, pa će nam vrijeme provedeno u promociji pjesme poslužiti za dobru zezanciju. Nastup na Aurea festu pokazao je da smo dobar glazbeni spoj”, kaže svestrani kantautor Roko, akademski obrazovani saksofonist koji svira i gitaru, a predaje na Glazbenoj katedri Učiteljskog fakulteta.

”Iako sam iz Slavonije, ovo mi je bio prvi susret s konjima i trebalo mi je neko vrijeme da se opustim uz te divne, ali i zastrašujuće velike životinje, no brzo smo se sprijateljili. Jako sam ponosna na ovaj duet s Rokom, tekst pjesme me kupio na prvu i nadam se da će publika zavoljeti ‘Ima boljih’”, rekla je Beta o prvom duetu i prvoj suradnji s Rokom.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata