Crna kronika
TRAGEDIJA NA A1

Vojni policajac poginuo nakon naleta kamiona
Objavljeno 11. rujna, 2019.
KARLOVAC - Na autocesti Zagreb - Karlovac u srijedu je u prometnoj nesreći smrtno stradao vojni policajac koji je bio u pratnji kolone borbenih oklopnih vozila. Nesreća se zbila oko 14.30 na 27. kilometru autoceste A1. Kako doznajemo, na vojnog policajca je između čvorišta Jaska i Desinec, nakon što je izišao iz svog vozila u zaustavnom traku, naletio civilni kamion. Od posljedica zadobivenih teških ozljeda pripadnik Hrvatske vojske preminuo je na mjestu nesreće.

O nesreći se oglasilo Ministarstvo obrane. "Pripadnik Pukovnije Vojne policije smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 11. rujna 2019., oko 15 sati na autocesti između Jastrebarskog i Desinca. Preminuo je od posljedica teških ozljeda koje je zadobio zbog udara civilnog kamiona na zaustavnom traku. Nesreća se dogodila prilikom obavljanja službene zadaće praćenja kolone borbenih oklopnih vozila Hrvatske kopnene vojske. Ministarstvo obrane izražava žaljenje zbog nesretnog događaja i izražava sućut obitelji", priopćili su iz MORH-a.

Vojni policajac bio je u pratnji kolone Patria oklopnih vozila, a koja se u zaustavnom traku zaustavila navodno zbog kvara na jednom oklopnjaku. Na očevid prometne nesreće izišli su djelatnici Policijske uprave karovačke, kao i pripadnici Vojne policije. Točan uzrok nesreće još nije poznat. M.Bu.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike