Osijek
TRADICIJA U OŠ MATE LOVRAKA VLADISLAVCI

Tomas darivao prvašićima pribor
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Veselo je bilo prvoga dana nastave u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Vladislavcima. Vrijeme je to kada se tradicionalno u općinskoj režiji darivaju učenici koji prvi put u životu sjedaju u školske klupe. Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas kaže kako su i ove godine darivali prvašiće i družili se s njima i roditeljima.

- Prvo školsko zvono učenicima prvog razreda značilo je trenutak kada će dobiti školske potrepštine, dar Općine Vladislavci. Razveselili smo prvašiće i zaželjeli im uspjeh u školovanju te stjecanju novih prijatelja, znanja i iskustava. Dobrodošlicu su nam zaželjeli prvašići s njihovom učiteljicom i ravnateljicom Osnovne škole Mate Lovraka Marijom Poje. Prvim školskim danom počinje važan dio njihovog djetinjstva, jer je znanje i obrazovanje najvažnije za sretnu budućnost. Na putu sretnog i bezbrižnog odrastanja stjecat će nova znanja koja će im, uz njihovu mladost, iskrenost i radoznalost, biti najbolji putokaz u odabiru životnog puta - kaže načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas.

Prvi dan, dodaje vladislavački načelnik, posjetili su i vladislavački dječji vrtić obnovljen novom opremom u kojemu se provodi program predškole.

D. Pejić
Možda ste propustili...

STRUČNI SKUP O SIMULIRANIM SUĐENJIMA

Stekli znanja o važnosti sudstva

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike