Mozaik
USKORO ŠESTI ALBUM

Blunt objavio spot za novu pjesmu “Cold”
Objavljeno 10. rujna, 2019.
James Blunt nakratko se povukao sa scene, no sada se vraća na velika vrata najavom svog šestog studijskog albuma "Once Upon a Mind". Obećao je da će dugo očekivani album biti najiskreniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri, a najavio ga je emotivnom baladom "Cold", koja je predstavljena zanimljivim videospotom. Uradak redatelja Caluma Macdiarmida doslovce zrcali poznatu videopriču Bluntova debitantskog singla "You’re Beautiful" objavljenog 2004. Nešto zreliji Blunt nalazi se na istoj obali, u istoj odjeći i upušta se u nove dramatične pothvate penjanja po klisuri bez kaskadera odajući pritom počast poznatom spotu brojnim skrivenim detaljima koje će prepoznati vjerni obožavatelji. "Jednom davno bacio sam se s litice. Petnaest godina poslije došli smo do novog poglavlja", u svom stilu našalio se Blunt.

Najavni singl, kako sam kaže, metafora je svega što je pjevač doživio u svom životu. U istom tonu bit će i ostale pjesme na albumu koji će 25. listopada objaviti Atlantic Records i koji će hrvatskoj publici biti dostupan preko diskografske kuće Dancing Bear. Na novom albumu James Blunt surađivao je s brojnim producentima, među kojima su Steve Robson, Jimmy Hogarth i tim TMS-a, koji su jedanaest klasičnih ljubavnih pjesama ogrnuli novom svježinom.

"Svaka pjesma na novom albumu predstavlja nešto što trenutačno prolazim ili sam nedavno doživio. To su vrlo osobne stvar i ponosan sam što ih mogu podijeliti s publikom", dodao je Blunt. T.K.
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike