Mozaik
OSTALO JE NEPRIKAZANOG MATERIJALA

Pitt neizravno potvrdio: Tarantinov će film zaživjeti kao TV-serija
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Nedugo nakon što je film “Bilo jednom… u Hollywoodu” ušao u kinodvorane, počele su kružiti glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala mnogo duža i da ju je redatelj Quentin Tarantino skratio te da će trenutačni filmski hit zaživjeti i kao miniserija na Netflixu. Podsjećamo da je film “Mrska osmorka” doživio tu sudbinu i da je ovog proljeća prikazan kao miniserija na Netflixu.

Brad Pitt je za New York Times izjavio da se ta ideja razmatra, jer je IndieWire još prije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom… u Hollywoodu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za kinodvorane srezana je na također nemalih 2 sata i 40 minuta. Čak se dogodilo da se neke scene iz trailera ne nalaze i u samom filmu, uključujućai trenutak u kojem Margot Robbie kao Sharon Tate odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rotha, Jamesa Marsdena i Dannyja Stronga.

- To je gotovo najbolje za oba svijeta. Imate postojeće kinoiskustvo, ali možete dodati još sadržaja i od toga napraviti seriju - kaže Pitt. T.K.
Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike