Regija
JACKPOT LOTA 7

Zbog 10 milijuna Donji Miholjac ne spava od srijede
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Igrač je za 70 uplaćenih kuna odigrao deset kombinacija. Ovo je prvi ovogodišnji jackpot

Već u srijedu navečer društvene su mreže u Donjem Miholjcu jednostavno poludjele. Gradić kojega se sjete tek kada je gužva na graničnom prijelazu s Mađarskom, kada se dogodi prometna nesreća u blizini ili kada Domagoj Vida napravi feštu u rodnom gradu nekoliko će dana biti u središtu zanimanja zbog rekordnog dobitka u igri Loto 7 Hrvatske lutrije - deset milijuna kuna!


- Donji Miholjac noćas ne spava, netko je osvojio jackpot od 10 milijuna kuna - vrištao je naslov na portalu lokalnog Radija Donji Miholjac. Nakon ipak prespavane noći rekordan dobitak koji je osvojio igrač iz Donjeg Miholjca i dalje je bio glavna tema razgovora, a u kontakt-programu lokalnog radija satima su pričali o milijunima koji će usrećiti njihova sugrađanina ili sugrađanku. Pretvorili su se tako brojni Donjomiholjčani u financijske stručnjake, pa su tako mnogi bili prepuni savjeta što sretnik treba učiniti s osvojenim novcem. Neki su predlagali štednju, drugi rješavanje dugova i kupnju nekretnina, a neki pak da dobitnik sada treba uživati, ne žaleći novce, jer život je, kažu, prekratak.


Iz Hrvatske lutrije doznajemo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Kolodvorskoj 16 u Donjem Miholjcu. Igrač je za uplaćenih 70 kuna odigrao deset kombinacija brojeva Lota 7 i nije odigrao joker broj. Riječ je o prvom ovogodišnjem jackpotu u igri Loto 7, a sretni brojevi bili su 2, 10, 15, 16, 20, 24, 32 i dopunski broj 9.
Povela se u četvrtak rasprava na društvenim mrežama i treba li sretni dobitnik otkriti svoj identitet ili pak u intimi, s najbližima, uživati u blagodatima milijuna kuna koje je osvojio. Većina ih se izjasnila za ono drugo.


Milan Bugarić
Možda ste propustili...

DJEČJI DOM “SV. ANA” BEZ RADIONICE

Zbog korone odgođeno druženje umjetnika i djece

USKORO POČINJE GRADNJA INOVACIJSKOG INKUBATORA - INNOBROD

Desetak ureda isključivo za inovatore

U ŠESTOM KRUGU NAŠAO NOVOG VLASNIKA U BJELOVARU

Prodan Univerzalov šator, dio novca planiran za širenje groblja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEVRIJEME POHARALO SLAVONIJU I BARANJU

Ozlijeđeno 16 osoba, vjetar i odroni nanijeli veliku štetu

2

UBRZO OSLIKANA STRIZIVOJNA

Na 7 murala bit će krava, pruga te najduža ulica

3

VELIKI PROJEKT S POSEBNOSTIMA JEDINSTVENIM U HRVATSKOJ

Konferencijska
dvorana za 350 osoba