Tehno
XPG NA SAJMU IFA BERLIN 2019

Prvi 4D miš za igrače na svijetu i nova oprema za igranje Mera Edition
Objavljeno 6. rujna, 2019.
XPG HEADSHOT je doista revolucionaran, distruptivan i inovativan pristup mišu za igrače. Na razmeđu dvaju velikih trendova – umjetne inteligencije i 4D ispisa – XPG HEADSHOT spaja inteligenciju, ultralagane dimenzije i svestranu rešetkastu strukturu u obličju vrhunskog miša za igrače. Koristeći algoritam umjetne inteligencije, XPG HEADSHOT može se personalizirati ovisno o preferencijama i karakteristikama pojedinačnih korisnika kao što su stisak, veličina šake, završna obrada površine i prilagođeni elementi dizajna poput logotipa.


„XPG HEADSHOT utjelovljenje je naše beskompromisne predanosti postizanju detaljno ugođenog i ludo ergonomskog iskustva“, rekao je Luca Di Fiore, direktor proizvoda te istraživanja i razvoja za robnu marku XPG. „Od prvog dana tražili smo načine kako zadovoljiti potrebe profesionalaca iz svijeta e-sporta, ali i obožavatelja tehnologije kako bismo stvorili miš koji je produžetak i odraz onoga što oni jesu.“


XPG će predstaviti novu seriju periferije za igru koja propituje hipermaskularizirane predrasude o tome što oprema za igru treba biti. Na temelju novih karakteristika XPG-ove robne marke, XPG je u te proizvode toplim i smionim bojama unio neustrašiv duh. Nova boja u snažnom je kontrastu s tamnijim i uglatijim obrisima, kakvi se mogu vidjeti na većini moderne igračke periferije. Uz želju izlaska iz kalupa i uzimajući u obzir da igrači nisu demografski homogeni, XPG predstavlja cijelu lepezu opreme Mera Edition, uključujući naglavne slušalice, podloške za miševe, tipkovnice i kućišta.


“Proizvodima iz linije Mera Edition XPG zapravo iznosi svoj stav o tome što znači biti igrač“, rekao je Alex Yin, glavni menadžer i direktor za igranje u XPG-u. „A taj je stav da su igrači individualci koji se ne uklapaju nužno u neke umjetno stvorene ideje o tome tko je igrač, nego su neustrašivi i avanturisti u samoizražavanju.“


SSD XPG GAMMIX S50 – stvoren je za igrače, obožavatelje PC-ja, overclockere i profesionalce iz svijeta grafike.


Svojim najnovijim PCIe Gen4x4 sučeljem GAMMIX S50 podržava standard NVMe kako bi ponudio konstantne brzine čitanja/pisanja do 5000/4400 MB/s i nasumičnog čitanja/pisanja do 750 K/750 K ulazno-izlaznih operacija u sekundi, nudeći i do deset puta veće brzine od onih SATA SSD-ova. Štoviše, uz 3D flash memoriju u kombinaciji sa SLC cachiranjem novi SSD znači velik korak naprijed u kapacitetu, učinkovitosti i trajnosti. Uz podršku za specifikaciju M.2 2280, S50 podržava najnovije Intelove® i AMD-ove platforme te je unatrag kompatibilan sa standardom PCIe 3.0. Sve te mogućnosti čine da je S50 savršeno prikladan za igrače, obožavatelje PC-ja, overclockere i profesionalce iz svijeta grafike. Sajam IFA Berlin 2019 traje od 6. do 11. rujna. M.R.
Najčitanije iz rubrike