TvObzor
KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020. NA NOVOJ TV I GOL.HR-U

Vatreni idu po nove bodove u Slovačku i Azerbajdžan
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Osim prijenosa utakmica, gledatelje očekuju najatraktivnije stručne analize u studijskim emisijama uz pomoć inovativne 3D tehnologije

Nova TV svojim gledateljima ekskluzivno donosi prijenose novih utakmica Vatrenih, koji gostujućim utakmicama otvaraju jesenski dio kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020. Ovoga petka svjetski doprvaci iz Rusije susrest će se s reprezentacijom Slovačke u Trnavi, a potom putuju u Baku gdje u ponedjeljak igraju protiv Azerbajdžana. Obje utakmice gledatelji će moći pratiti uživo na kanalima Nove TV, uz atraktivnu studijsku analizu igre i taktika uz pomoć najnaprednije tehnologije.

Prvi susret u jesenskom dijelu kvalifikacija Vatreni će imati u petak, 6. rujna, sa Slovačkom na stadionu Antona Malatinskyja u Trnavi. Od 20.15 na rasporedu je uvodna studijska emisija kroz koju će gledatelje voditi Milan Stjelja s kojim će uz pomoć inovativne 3D tehnologije utakmicu na dinamičan način analizirati stručni sukomentatori, bivši reprezentativac Mate Bilić i nekadašnji hrvatski izbornik s dugogodišnjom trenerskom karijerom Otto Barić. Izravan prijenos koji će komentirati Željko Vela i Saša Lugonjić na rasporedu je od 20.45 na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Tri dana nakon, u ponedjeljak, 9. rujna, Vatreni će drugi put odmjeriti snage s reprezentacijom Azerbajdžana u ovim kvalifikacijama. Izabranike hrvatskog nogometnog stručnjaka Nikole Jurčevića ovoga je proljeća hrvatska reprezentacija pobijedila na Maksimiru s 2:1. Uvodna studijska emisija započinje u 17.20, u kojoj će Milan Stjelja ugostiti iskusne nogometne stručnjake, Matu Bilića i trenera Dinama Nenada Bjelicu. Prijenos utakmice koju će komentirati Željko Vela i Saša Lugonjić na rasporedu je od 17.45 na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Nova TV nastavlja svojim gledateljima pružati jedinstveni vizualni doživljaj Vatrenih u virtualnom izdanju, kojim se približavaju detalji i statistike utakmica. Riječ je o inovativnim 3D skenovima igrača hrvatske nogometne reprezentacije koji su skenirani najmodernijom tehnologijom i gledateljima precizno prikazani u visokoj kvaliteti. Obje utakmice gledateljima će nakon prijenosa biti dostupne unutar tjedan dana od emitiranja na televiziji, besplatno na novatv.hr.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN

Život kako ga vidi Harley - ovaj film je divlja vožnja s puno zabave

IZAŠAO JE TRAILER ZA FILM SPIRAL: FROM THE BOOK OF SAW

Hoće li ovo biti najstrašniji horor film godine?

STVOREN PO UZORU NA ANTOLOGIJSKU ZONU SUMRAKA

Poznati serijal horor priča “U tami” vraća se na AXN Adria