Osijek
DANAS U DVORIŠTU HUMANITARNE UDRUGE “RIJEKA LJUBAVI”

Podjela dječjih igračaka i krofni
Objavljeno 5. rujna, 2019.
Nakon što su podijelili pakete života, a potom svoje korisnike razveselili i kruhom te vege namazima, humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” neumorno nastavlja uveseljavati svoje korisnike, i to, ovaj put, one najmlađe.

Lokomotive, autići, traktori, barbike, plišanci, društvene igre i brojne druge igračke danas će (četvrtak) dobiti svoje nove male vlasnike. Zahvaljujući donatorima, humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” danas će prirediti veliku podjelu igračaka koje će, nema sumnje, razveseliti najmlađe korisnike čiji su roditelji u socijalnoj potrebi. Podjela široke lepeze dječjih igračaka započet će u 11 sati u dvorištu humanitarne udruge “Rijeka ljubavi” u Strossmayerovoj 68, no to nije sve! Naime, ne samo da će dobiti neke od igračaka koje im se najviše budu svidjele i s kojima će si uljepšati svoje djetinjstvo, već će djeca i njihovi roditelji uz podjelu igračaka biti počašćeni i toplim, svježim i sočnim krofnama.

- Drago nam je što ćemo razveseliti našu dječicu koja moraju znati da nipošto nisu zaboravljena. Također, od srca zahvaljujemo svim donatorima - poručila je predsjednica udruge Štefica Čučak. Ma. M.
Možda ste propustili...

ODRŽANA 11. ZIMSKA ŠKOLA FIZIKE

Fizika na radionicama nije teška

IZ EVIDENCIJE ZAVODA ZA 2019. GODINU

Čekajući posao umrlo 65 osoba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana