Tehno
GALAXY NOTE10

Ostvarena rekordna pretprodaja
Objavljeno 30. kolovoza, 2019.
Uz Cinematic Infinity Display od ruba do ruba, najnapredniju S Pen olovku i najmoderniju kameru za snimanje zadivljujućih videozapisa i snimanje savršenih fotografija, Galaxy Note10 korisnicima pruža slobodu i mogućnost da iskažu svoju kreativnost, ostvare svoje ciljeve i rade ono što vole, kombinirajući elegantan dizajn i snažne performanse.


Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, a Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni zaslon Cinematic Infinity. Također, svi korisnički podatci pohranjeni na tim pametnim uređajima zaštićeni su sigurnosnom platformom Samsung Knox.


Također, u Note liniju prvi put ulazi 5G, omogućujući korisnicima da potpuno iskoriste mrežu nove generacije za video streaming visoke rezolucije, super brzo preuzimanje i igranje igara visokih performansi u stvarnom vremenu.


"Godinama je serija Galaxy Note pomagala vjernim korisnicima diljem Europe da ostvare svoje ciljeve. Linija Galaxy Note10 omogućuje korisnicima da podignu svoju produktivnost i kreativnost na novu razinu. Ohrabruje nas vidjeti ovako pozitivan odgovor korisnika u fazi pretprodaje Galaxy Note10 i Note10+ u Europi. Nakon lansiranja S10 5G, u veljači ove godine, nastavljamo pružanje 5G mreže kroz liniju Note i druge uređaje za koje vjerujemo da će promijeniti način na koji konzumiramo sadržaj i povezujemo se s prijateljima i obitelji", istaknuo je Mark Notton, direktor portfelja proizvoda tvrtke Samsung Mobile Europe. M.R.
Najčitanije iz rubrike