Sport
VIHOR SPREMAN ZA NOVU TREĆELIGAŠKU SEZONU

Derbi "slovačkih" klubova na startu
Objavljeno 24. kolovoza, 2019.
Nogometaši Vihora u prvom su nastupu u 3.HNL Istok bili zasluženo viceprvaci, odmah do današnjeg drugoligaša Cibalije. Prema tijeku priprema Vihor i u novu sezonu ulazi željan dokazivanja i borbe za sam vrh. Vidi se to prema igračima koje je u prijelaznom roku doveo (Drahoturski, braća Alen i Matej Grafina, Ferenčak, Radinković), ali i pojačanjima u stručnom dijelu, u kojem su sudjelovali iskusni i svima poznati trener Milan Ðuričić te Dragan Mejiæ, predavač na nogometnoj akademiji.


Ono što je dugo iščekivano, počinje u subotu kada u goste dolazi Zrinski Jurjevac.


- Imali smo ih prilike vidjeti, možda ne u pravom izdanju na turniru Slovaka. Ja sam ih pratio, ima dosta novih lica, sigurno su momčad koja jako dobro igra u polju. Zaslužuju maksimalan respekt, to je posebna utakmica. Znam stvarno o njima sve, poznajem njihovog trenera i o njima mogu reći sve najbolje. Sigurno je da smo mi na svom terenu favoriti, i vjerujem da uz pravi pristup, dobru i organiziranu igru, čvrst nogomet i maksimalnu koncentraciju, možemo do sva tri boda - rekao je u najavi početka sezone igrač/trener Marko Dinjar.


U tijeku priprema Jelisavčani su odigrali sedam utakmica u kojima su ostvarili maksimalan učinak. Svladani su Lipik (2:1), Virovitica (2:1), Slavonac Ladimirevci (1:0), Željezničar (4:1), Omladinac Josipovac (4:1), Dinamo Budimci (8:0) i Viljevo (4:0), što je sigurno dobra najava pred početak prvenstva.
- O igračima koji su nam pristupili mislim sve najbolje. Nažalost, imamo problema, jer u maksimalnom pogonu nisu Saša Kuburić i naš prvi strijelac Marin Pavlović. Oni se polako vraćaju tako da će biti naša najveća pojačanja kada budu spremni. Sigurno će pomoći momčadi na način kako su to radili. Jedva čekam kad će konkurirati za sastav. Ostali momci su spremni, orni i jedva čekaju prvi znak suca za početak susreta. Ovo ljeto i pripreme dosta brzo su prošli, puno se radilo svaki dan, a vrućina je bila velika. Mislim da smo odradili dobar posao i nadam se da ćemo to prikazati već u prvom susretu za bodove - istaknuo je Dinjar. S. Sobodić
2.

mjesto osvojili su nogometaši Vihora u debitantskoj sezoni u Trećoj HNL Istok
Najčitanije iz rubrike