Osijek
STIFF - FESTIVAL STUDENTSKOG FILMA

Požurite, prijave za GIF filmove do 25. kolovoza!
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
Organizatori Međunarodnog studentskog filmskog festivala STIFF pozivaju zainteresirane umjetnike za prijavu svojih radova u novoj festivalskoj kategoriji za animirane GIF filmove. Najbolji radovi prikazat će se u umjetničkoj galeriji SKC-a za vrijeme festivala, koji se održava od 17. do 20. listopada 2019. u Rijeci na temu “STRAH”. Također, radovi će se promovirati i na festivalskim mrežnim stranicama i društvenim mrežama.

“Preko programa 6. STIFF-a diskutirat će se o uzrocima i posljedicama kulture straha, o interesima, ulogama i narativima koji nas plaše i stvaraju individualnu, ali i opću nesigurnost. Diskusije i radionice bit će usmjerene na metode otpora i borbe protiv straha i opresije, s naglaskom na kreativne i hrabre izražaje i odluke u filmu i umjetnosti. STIFF film festival je kao i uvijek otvoren glede sadržaja, stoga ovogodišnji fokus na temu straha nije uvjet za prijavu radova”, ističu organizatori.

Radovi ne smiju biti duži od 30 sekundi, moraju biti u loopu, visoke rezolucije i u profilu H.264. Rok za prijavu je nedjelja (25. kolovoza). Detalje o prijavi zainteresirani mogu potražiti na mrežnim stranicama STIFF-a. J.P.
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike