Regija
MAŽORETKINJE I TWIRLINGAŠI

Gradonačelnik: Najljepši ste i najtrofejniji promotori Požege
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
POŽEGA


Požeške mažoretkinje i članove Twirling kluba Požega, koji su nastupili na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj u Limogesu kao dio hrvatske reprezentacije i koji su ostvarili izvrstan uspjeh, primio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić kako bi im čestitao i zahvalio na izvrsnoj promociji svoga grada i Hrvatske.


Među 1600 natjecatelja iz više od 20 zemalja svijeta natjecali su se u finalu. Benjamin Iličić sa svoja da sola osvojio je 7. i 9. mjesto na svijetu. Ekipa je digla publiku na noge i prvi put pokazala da je u rangu sa svjetskim natjecateljima te osvojila 10. mjesto. U mažoretu su bila grupna natjecanja, Požega je apsolutno dominirala i zadržala prvo mjesto.


- Kao i svaki put, naše su mažoretkinje ispunile očekivanja i vratile se kući ovjenčane uspjehom. Čestitam vam, najljepši ste, najbolji i najtrofejniji promotori Požege i na tome sam iznimno zahvalan i ponosan. Grad Požega i Požeške mažoretkinje dugi niz godina imaju izvrsnu suradnju i uvijek ih rado podržavamo jer stvarno vrijede i stvarno to zaslužuju - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.
Kako je najavila voditeljica Marina Mihelčić, čeka ih još Europsko prvenstvo mažoreta u listopadu u Lignanu, a za najbolje natjecatelje twirlinga još predstoji Državno prvenstvo u Splitu u studenom, dodajući: ‘‘Tamo ćemo se boriti zr kvalifikacije za sljedeću godinu i natjecanje u Barceloni, a u međuvremenu svoj doprinos dat ćemo i u programu Aurea Fest‘‘. B.S.T.
Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

CRVENI KRIŽ: MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE

OŠ Bilje i Medicinska škola Osijek pobijedili

Najčitanije iz rubrike