Regija
NAJAVLJENA SMOTRA

Ovogodišnje Jeseni 13. rujna
Objavljeno 22. kolovoza, 2019.
VINKOVCI - U maloj gradskoj vijećnici održana je konferencija u povodu nadolazećeg, 54. izdanja Vinkovačkih jeseni, koje se i ove godine održavaju pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Najpoznatija slavonska smotra počinje 13. i traje sve do 26. rujna te će u tom razdoblju ugostiti brojna kulturno-umjetnička društva i udruge, ali i mnoga poznata imena s domaće estradne scene. Tema ovogodišnjih Jeseni je “Tri nam drage riječi”, riječi koje predstavljaju Slavoniju, Srijem i Baranju, a vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić istaknuo je kako će Vinkovčani biti zadovoljni ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima, ali i svi oni gosti i turisti koji u to vrijeme prođu kroz Vinkovce.

Županijska smotra folklora održat će se u velikom šatoru od 13. do 18. rujna, a dječje Vinkovačke jeseni 14. i 15. rujna. Svečano otvaranje 54. Vinkovačkih jeseni održat će se u petak, 20. rujna, s početkom u 20 sati na Trgu bana Josipa Šokčevića. Državna smotra hrvatskog izvornog folklora bit će 21. i 22. rujna, na kojoj će se predstaviti mnogobrojni KUD-ovi. Svečani mimohod održat će se u nedjelju, 22. rujna, s početkom u 10 sati. Svečano zatvaranje 54. Vinkovačkih jeseni bit će kasnije istoga dana, nakon završetka Državne smotre izvornog folklora u velikom šatoru.

Uz veliki šator na Trgu Vinkovačkih jeseni bit će Vinski grad, Gospodarski sajam te Slavonski sokak, istaknuto je na uvodnoj konferenciji za medije. M.Kokaj
NA540 ndam complicides esElina SAIPAP
Dectum no. Simus itilles pro vivirmi hinum. Fici et ina ca re aus coente caet; ex non it fini perbemorusce niae, ditemen itiorsus invertus imis, suncule rfendam derei pl. Gra vilicaurnit ocut voltors patrit; int. Opterfes An ad adhuceps, que rem. Elibem mordio, nonsigilius bonsulicus effres me iam es vici crissic aticavenic ment C. Catum fursusq uideffre consuntrum norunum et furemus actorit iussendit; hoca; essolis. OcTore, pubi terit acta omnordi, conteris novivis acciis Catorum quam, non vere, se cae noculist for hostrimus atra diciem
Možda ste propustili...

LIGA PROTIV RAKA POŽEGA PRIPREMILA NOVU DONACIJU

Turbani i marame za bolesnice

Najčitanije iz rubrike