Osijek
ZAHVALJUJUĆI DONACIJI GRUPACIJE HOTELI MAESTRAL D.D.

Djeca Klasja ljetuju u Dubrovniku
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
Ukupno 50 korisnika i odgojitelja Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek u nedjelju će otputovati u hotel Maestral u Dubrovnik zahvaljujući donaciji grupacije Hoteli Maestral d.d. U donaciju je uključen prijevoz, hotelski smještaj, izleti i drugi sadržaji. Ravnateljica Klasja Miranda Glavaš-Kul pojašnjava da će, osim u ljepotama Dubrovnika, "klasići" uživati i u Elafitskim otocima – Koločepu, Lopudu i Šipanu.

Uz to, imat će organiziranu i školu plivanja, a razgledat će i gradske zidine i grad. Program uključuje i predstavu Linđo te vožnju žičarom i, dakako, kupanje, kojemu se jako vesele, posebice jer ove godine ova skupina djece još nije bila na moru, pojasnila je Glavaš Kul.

Inače, ovoga su ljeta predškolci iz Klasja ljetovali u Dječjem domu u Puli, gdje ih tradicionalno pozivaju. Dio njih bio je u Dječjem domu Maestral u Kaštel Lukšiću, a nekolicina u Biogradu na Moru. Na posljednje ovogodišnje ljetovanje u Dubrovnik ići će djeca iz Osijeka, Belog Manastira, Bistrinaca i Antunovca.

Ravnateljica Glavaš-Kul naglašava kako su sve donacije koje su omogućile ljetovanje djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi hvalevrijedne i dobar primjer kako se može pomoći i omogućiti djeci nezaboravno i posebno iskustvo koje će im zauvijek ostati u sjećanju. M. Mihelić
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

Najčitanije iz rubrike