Tehno
COMPING

Dell Technologies Platinum Partner
Objavljeno 23. kolovoza, 2019.
Ulaskom u Dell Technologies partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Na temelju uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja, te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa. "Svi statusi zahtijevaju određene certifikate, adekvatne prodajne rezultate, a u pojedinim segmentima, odnosno grupama proizvoda, potrebne su i zasebne ekspertize. Proširili smo tim te dodatno educirali vlastite stručnjake čime ispunjavamo ugovorne obveze tvrtki Dell Technologies, ali i obveze prema krajnjim korisnicima. Drago nam je da je Dell Technologies prepoznao Comping kao etabliranu hrvatsku IT tvrtku izvrsne reputacije, s ozbiljnim pristupom radu i klijentima. Ovaj uspjeh tjera nas naprijed i cilj nam je dosegnuti najviši mogući status, a to je titanij", ovom prigodom izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.


Comping u sklopu svog portfelja nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koje korisnicima omogućavaju unaprjeđivanje poslovanja i ostvarivanje punog potencijala. Poslovna rješenja ove tvrtke temeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanju poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. "Partneri s platinum statusom naši su najvažniji strateški partneri, oni koji dosljedno podržavaju proizvode, usluge i rješenja tvrtke Dell Technologies u korist naših zajedničkih kupaca. Taj status omogućava još kvalitetniju stratešku podršku, usluge i priznanje koje zaslužuju, a zajedno ćemo još i više podignuti letvicu. Radujemo se budućem snažnijem i uzajamno korisnom partnerstvu i dalje", rekla je Jasmina Stritar, direktorica Dell Technologies za jugoistočnu Europu.


Iz Compinga se raduju nastavku bliske suradnje s tvrtkom Dell Technologies i tijekom 2019. te mogućnostima koje su se otvorile dobivanjem platinum statusa. M.R.
Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja
Najčitanije iz rubrike