Regija
PRIJAM

Učenici uspješni na natjecanjima
Objavljeno 21. kolovoza, 2019.
VINKOVCI

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić održao je prijam za učenike Gimnazije “M. A. Reljković” Vinkovci koji su na međunarodnim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate.

- Kada gledamo da naši učenici ostvaruju zavidne rezultate na svim natjecanjima gdje se pojave, a bez prevelikih ulaganja, nego svojim talentom, to je svakako lijep uspjeh kako za njih tako i za grad Vinkovce. Ime grada se pronosi znanjem i uspjehom. Uvijek ćemo to poticati, na tome ćemo raditi od samog Centra izvrsnosti u našoj gimnazij pa do našeg novog pravilnika o nagrađivanju učenika koji su ostvarili rezultate na natjecanjima. Grad čine ljudi, a u ovom slučaju, kada su to mladi ljudi, onda je to za pohvalu, jer će oni zasigurno uveliko pridonijeti da Vinkovci budu uspješan grad - rekao je gradonačelnik Bosančić.

Učenik Gimnazije “M. A. Reljković” David Matej Vnuk osvojio je drugo mjesto u timskom dijelu IOAA 2019. na Međunarodnoj olimpijadi astronomije i astrofizike, koja je održana od 2. do 10. kolovoza u Keszthelyu u Mađarskoj, a u Segedinu je nedavno održana 30. Međunarodna biološka olimpijada (IBO 2019), na kojoj je Petar Škrobo, također učenik vinkovačke gimnazije, osvojio brončanu medalju u pojedinačnom dijelu.

Učenici vinkovačke gimnazije Petar Škrobo i David Matej Vnuk zahvalili su gradonačelniku Ivanu Bosančiću na prijmu te na potpori koju im Grad Vinkovci pruža za razna natjecanja. M.K.
NA540 ndam complicides esElina SAIPAP
Dectum no. Simus itilles pro vivirmi hinum. Fici et ina ca re aus coente caet; ex non it fini perbemorusce niae, ditemen itiorsus invertus imis, suncule rfendam derei pl. Gra vilicaurnit ocut voltors patrit; int. Opterfes An ad adhuceps, que rem. Elibem mordio, nonsigilius bonsulicus effres me iam es vici crissic aticavenic ment C. Catum fursusq uideffre consuntrum norunum et furemus actorit iussendit; hoca; essolis. OcTore, pubi terit acta omnordi, conteris novivis acciis Catorum quam, non vere, se cae noculist for hostrimus atra diciem
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike