Mozaik
ČAK 34 GODINE NAKON ORIGINALA

Nastavak He-Mana i Gospodara svemira
Objavljeno 22. kolovoza, 2019.
Nekada vrlo popularna animirana serija iz osamdesetih He-Man i Gospodari svemira dobiva nastavak nakon 34 godine.

Redatelj Kevin Smith i Netflix oživjet će likove animiranog filma koji je nastao na temelju Mattelove linije igračaka nadahnute Ratovima zvijezda. Kasnije je snimljen i igrani film u kojemu glumi Dolph Lundgren, piše BBC. Smith je novosti najavio za vrijeme održavanja festivala Power-Con 2019. u Anaheimu u Kaliforniji. Nova će se serija zvati "Gospodari svemira: Otkrivenje" (Masters of the Universe: Revelation), a radnja će se nastaviti ondje gdje je stala originalna serija iz osamdesetih. Koristit će se i japanske tehnike animacije.

Netflix je prošle godine premijerno predstavio animirane filmove She-Ra i Princesses of Power. "Ovo je priča o Gospodarima svemira koju ste oduvijek željeli pogledati kao klinci", poručio je Smith publici na Power-Conu. Zaplet animiranog filma vrtio se oko glavnog junaka He-Mana, najmoćnijeg čovjeka u svemiru, i zlog čarobnjaka Skeletora, a radnja se odvijala na planetu Eterniji. "Zauvijek ću biti zahvalan televiziji Mattel i Netflixu što su mi povjerili ne samo tajne Grayskulla nego i cijeli svemir", dodao je Smith, koji će biti i izvršni producent, a TV-Mattel potpisuje produkciju. Film iz 1987., u kojemu su glumili Frank Langella i Courtney Cox, pokopala je kritika. Nije uspio zaraditi ni svotu koja je u njega uložena, 22 milijuna dolara, no zadržao je kultni status među nekim fanovima.

Glavna uloga u novome nastavku povjerena je 22-godišnjem glumcu Noi Centineu koji je u emisiji Jimmyja Fallona "The Tonight Show" kazao da je riječ o "stvarnoj prilici" za njega. H
Možda ste propustili...

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike