Sport
ATRAKCIJA U VALPOVU

U parku turnir u odbojci na travi
Objavljeno 21. kolovoza, 2019.
Odbojkaški klub Valpovka u petak (23. kolovoza) organizirat će drugi put zanimljiv i atraktivni turnir u odbojci na travi.

Turnir pod nazivom Memorijal "Željko Vučak" Greenvolleyball cup održat će se u petak na također atraktivnoj lokaciji u valpovačkom perivoju ispred dvorca Normann-Prandau s početkom u 16 sati, a predviđeno je trajanje sve do ponoći, pa će se dobar dio susreta odigrati i pod svjetlima reflektora. Sve to dakako daje posebnu draž tom sportskom događaju. Turnir je pozivnog karaktera, a sudjelovat će ukupno 12 ekipa po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji iz Valpova, Osijeka, Vukovara, Donjeg Miholjca, Slavonskog Broda, Požege, Višnjevca i Đakova. Kako se radi o turniru kojem je prva zadaća promocija odbojkaške igre, a dakako i ovog novog oblika, svi sudionici neće plaćati kotizaciju za natjecanje.

Potporu događaju dao je i Hrvatski odbojkaški savez, a kao i prošle godine Red Bull će pomoći turnir svojom opremom (stupovi, odbojkaška mreža, piće za sve sudionike, nap. a.). Naravno, turnir neće biti samo promocija odbojke nego i zdravog načina života, stoga se pozivaju sve Valpovčanke i Valpovčani, kao i svi iz okolice, da dođu pogledati taj atraktivan sportski događaj. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike