Osijek
PODJELA U “RIJECI LJUBAVI”

Po pakete života radnim danom od 11 do 13 sati
Objavljeno 21. kolovoza, 2019.
Velika podjela tzv. paketa života humanitarne udruge "Rijeka ljubavi" počela je jučer (utorak). Kako bi se izbjegli dugi redovi i velike gužve, iz Udruge poručuju da će se podjela paketa održavati svaki sljedeći radni dan do kraja kolovoza.

- Podjela će se održavati svakim danom od 11 do 13 sati, sve do 30. kolovoza. Naši "paketi života" sadržavaju dvadeset proizvoda u vrijednosti od po 250 kuna, a uz to, korisnici će dobiti i proizvode naših stalnih donatora. Tako su ovomjesečni paketi obogaćeni krastavcima, brašnom i drugim namirnicama - poručila je Štefica Čučak, predsjednica Udruge, dodavši da je stotinu dječjih paketa, planiranih za kolovoz, podijeljeno jučer.

Inače, uz podjelu "paketa života" u dvorištu humanitane udruge u Strossmayerovoj 68, volonteri Udruge pakete voze i starim i bolesnim korisnicima udruge te osobama s invaliditetom, i to izravno u njihov dom. Ovoga mjeseca Udruga je uspjela posložiti pakete za oko 2400 članova obitelji koje su u socijalnoj potrebi, a važnost donacije prepoznali su i brojni građani te stanovnici diljem Hrvatske. Kako bi se uspjeli osigurati paketi i u rujnu, osim što im od srca zahvaljuje, Čučak poziva humanitarce da ne odustanu od činjenja dobrih djela. M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike