Regija
ULOŽENO VIŠE OD 2.000.000 EURA

Trgovački centar Županja u četvrtak će otvoriti vrata kupcima
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
ŽUPANJA

Trgovačka ponuda u Županji od sljedećeg će tjedna biti bogatija i raznovrsnija, posebice što se tiče tekstila i odjeće, kozmetike i dekorativnih artikala, uz velik izbor proizvoda za svakodnevnu upotrebu. U četvrtak, 22. kolovoza, svoja će vrata otvoriti Trgovački centar Županja, s 30-ak novih radnih mjesta.

Investitor je tvrtka Inceptum sport iz Zagreba, koja je, doznajemo od direktora Željka Lukača, u kupnju, rekonstrukciju i uređenje objekta bivšeg Kauflanda, koji se prostire na 3000 kvadrata, i velikog parkirališnog prostora uložila nešto više od dva milijuna eura. Županja je dobila suvremeno uređen šoping-centar, a prigodna svečanost u povodu otvorenja bit će priređena prve subote u rujnu.

U poslovne prostore uselili su KiK, Tedi, Pepco i Bipa, renomirane trgovačke kuće koje nude asortiman robe primjereniji Slavoniji i okruženju, koja nije jako skupa, povoljnija je i kvalitetna. U sklopu centra nalazi se i kafić koji će proraditi do kraja kolovoza, a pred objektom je u planu i postavljanje autopraonice i kioska.

S obzirom na to da se Županja nalazi u pograničnom području, gdje je prekogranični šoping svakodnevna praksa, investitor računa i na kupce iz BiH.

- Brendova koje imamo, u susjednoj bosanskoj Posavini nema i vjerujem da će svojom ponudom privući i velik broj prekosavskih kupaca. Iskreno vjerujem da ova investicija ima smisla i da će građani to prepoznati. U trgovačkom su centru osigurani svi sadržaji koji će zadovoljiti potrebe kupaca - ističe Lukač.

Gradonačelnik Davor Miličević pozdravlja otvaranje novouređenog šoping-centra u Županji i stavljanje u funkciju toga objekta, a posebice ističe benefite novih radnih mjesta.

- Želim puno uspjeha u radu i u svakom slučaju stojim na raspolaganju investitorima. Od strane Grada bit će napravljeno dječje igralište koje će upotpuniti sadržaje. Ovo je također pokazatelj pozitivnih pomaka u gradu - kazao je.

Lukač ističe da je dolazak u Županju posljedica dobre suradnje s Kauflandom, čiji je objekt odlučio kupiti i krenuti u taj projekt. Napominje da već godinama surađuje i s Nexe grupom iz Našica, tu je i ciglana u Vinkovcima, a poslovne veze imao je i s vinkovačkom Spačvom preko Quaestus grupe.

- Slavonija mi je jako draga, i to mi je bio dodatan razlog za takvu odluku. Dali smo si truda, a što će biti – to je uvijek rizik - no vidjet ćemo što će kupci reći – zaključuje Željko Lukač. M.L.O.
Možda ste propustili...

OHRABRUJUĆI PODACI U GOSPODARSTVU ISTOKA SLAVONIJE

Najistočnija županija prednjači u porastu broja trgovačkih društava

POMOĆ MINISTARSTVA REGIONALNOG RAZVOJA

Viljevu za nastavak gradnje ambulante 250 tisuća kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROMETNI PREPOROD BIZOVAČKOG KRAJA

Krenula obnova ceste Normanci - Josipovac

2

SPAS ZA OBRANU OD POPLAVA, ALI I RAZVOJ TURIZMA U OPĆINI SEMELJCI

Otvorena Akumulacija Kešinci, vrijedna 16 milijuna kuna

3

MALI LAV ŠIMUN STOJANOVIĆ IZ ŽUPANJE PRIPREMA SE ZA NOVU OPERACIJU

Sam napravi desetak koraka,
igra se s ovčarom Simbom