Regija
ULOŽENO VIŠE OD 2.000.000 EURA

Trgovački centar Županja u četvrtak će otvoriti vrata kupcima
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
ŽUPANJA

Trgovačka ponuda u Županji od sljedećeg će tjedna biti bogatija i raznovrsnija, posebice što se tiče tekstila i odjeće, kozmetike i dekorativnih artikala, uz velik izbor proizvoda za svakodnevnu upotrebu. U četvrtak, 22. kolovoza, svoja će vrata otvoriti Trgovački centar Županja, s 30-ak novih radnih mjesta.

Investitor je tvrtka Inceptum sport iz Zagreba, koja je, doznajemo od direktora Željka Lukača, u kupnju, rekonstrukciju i uređenje objekta bivšeg Kauflanda, koji se prostire na 3000 kvadrata, i velikog parkirališnog prostora uložila nešto više od dva milijuna eura. Županja je dobila suvremeno uređen šoping-centar, a prigodna svečanost u povodu otvorenja bit će priređena prve subote u rujnu.

U poslovne prostore uselili su KiK, Tedi, Pepco i Bipa, renomirane trgovačke kuće koje nude asortiman robe primjereniji Slavoniji i okruženju, koja nije jako skupa, povoljnija je i kvalitetna. U sklopu centra nalazi se i kafić koji će proraditi do kraja kolovoza, a pred objektom je u planu i postavljanje autopraonice i kioska.

S obzirom na to da se Županja nalazi u pograničnom području, gdje je prekogranični šoping svakodnevna praksa, investitor računa i na kupce iz BiH.

- Brendova koje imamo, u susjednoj bosanskoj Posavini nema i vjerujem da će svojom ponudom privući i velik broj prekosavskih kupaca. Iskreno vjerujem da ova investicija ima smisla i da će građani to prepoznati. U trgovačkom su centru osigurani svi sadržaji koji će zadovoljiti potrebe kupaca - ističe Lukač.

Gradonačelnik Davor Miličević pozdravlja otvaranje novouređenog šoping-centra u Županji i stavljanje u funkciju toga objekta, a posebice ističe benefite novih radnih mjesta.

- Želim puno uspjeha u radu i u svakom slučaju stojim na raspolaganju investitorima. Od strane Grada bit će napravljeno dječje igralište koje će upotpuniti sadržaje. Ovo je također pokazatelj pozitivnih pomaka u gradu - kazao je.

Lukač ističe da je dolazak u Županju posljedica dobre suradnje s Kauflandom, čiji je objekt odlučio kupiti i krenuti u taj projekt. Napominje da već godinama surađuje i s Nexe grupom iz Našica, tu je i ciglana u Vinkovcima, a poslovne veze imao je i s vinkovačkom Spačvom preko Quaestus grupe.

- Slavonija mi je jako draga, i to mi je bio dodatan razlog za takvu odluku. Dali smo si truda, a što će biti – to je uvijek rizik - no vidjet ćemo što će kupci reći – zaključuje Željko Lukač. M.L.O.
Možda ste propustili...

DVANAESTA KOLONA SJEĆANJA

Pješačili od Orašja do Vukovara

KOMUNALCU JE “GUTAČ” RADNIH SATI

Univerzal će prodati veliki vezovski šator

NA AKADEMIJI POLJOPRIVREDNIH ZNANOSTI

Tehnička škola zapažena na okruglom stolu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana