Regija
2. DJEČJI MALONOGOMETNI TURNIR

Domaća ekipa Apokalipsa nadigrala sve goste
Objavljeno 15. kolovoza, 2019.
NOVA BUKOVICA

U povodu obilježavanja Dana općine Nova Bukovica, Malonogometni klub Apokalipsa organizirao je na igralištu u Ulici Zrinskih i Frankopana 2. dječji malonogometni turnir, na kojemu su mogli sudjelovati mladi nogometaši u dobi do 15 godina.

Turnir je bio zatvorenog tipa, a pozivnice za sudjelovanje ove su godine dobili Škola nogometa Slatina, NK Mladost Čačinci, NK Voćin, NK Virovitica, MNK Sokak iz Nove Bukovice te domaćini MNK Apokalipsa. Turnir je organiziran u dvije skupine, čiji su pobjednici, NK Voćin i MNK Apokalipsa, odigrali finalnu utakmicu. Slavili su domaćini minimalnim rezultatom 1:0, a u utakmici za treće mjesto Virovitičani su nadigrali Školu nogometa Slatina rezultatom 4:1.

Najbolji strijelac turnira je Matej Bračun iz Apokalipse, najbolji vratar bio je također član pobjedničke ekipe Leo Bračun, a najboljim igračem turnira proglašen je igrač NK-a Voćin Marko Jozić.

Sve utakmice turnira sudio je mladi sudac Luka Pastuović, a medalje i pehare najboljim pojedincima i ekipama uručili su predsjednik Apokalipse Dražen Petrović i dopredsjednik Dario Petrović te zamjenik načelnika Općine Nova Bukovica Tomislav Dereš.
Organizatori turnira primili su brojne pohvale za organizaciju. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

2

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

3

DRŽAVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE

Na prodaju 101,6 hektara,
početna je cijena 546.281 euro