Tehno
HUAWEI PREDSTAVIO EMUI10

EMUI10 pruža revolucionarnu distribucijsku tehnologiju za podršku HD videopoziva
Objavljeno 16. kolovoza, 2019.
Posljednjih godina Huawei je mnogo uložio u istraživanje i razvoj EMUI-ja kako bi kontinuirano poboljšao performanse njegova sustava, GPU Turbotehnologija poboljšala je učinkovitost grafičke obrade za 60 posto, dok Link Turbo omogućuje pametnim telefonima pristup višestrukim mrežama, kao što su 4G i WiFi za brzinu mreže 70 posto brže nego kod korištenja 4G.


Ostale inovacije poput EROFS poboljšavaju očitavanje Androida za 20 posto, a osim toga Ark Compiler također omogućuje neometan rad aplikacija trećih strana za 60 posto.


EMUI10 predstavio je i tamni način rada radi postizanja ugodnijeg vizualnog korištenja. Istraživanja su pokazala da se svjetlost i zasićenost boje percipiranju drugačije ovisno o svjetlijoj ili tamnijoj pozadini. Tamni način rada optimizira i kontrast boja teksta i tamne pozadine, kao i boju teksta i ikona sustava, a krajnji rezultat osigurava vizualnu konzistentnost, udobnost i čitljivost.


EMUI10 pruža revolucionarnu distribucijsku tehnologiju za podršku HD videopoziva između više uređaja. Korisnici mogu upućivati ​​audio i videopozive kad god i gdje god se nalazili. Ako se radi o dolaznom pozivu, korisnici se mogu odlučiti odgovoriti pametnim zvučnikom. Ili ako se radi o videopozivu, mogu se javiti putem televizora, uređaja koji je montiran na vozilo, ili čak slati videofeed u stvarnom vremenu s drona kako bi prijatelji i obitelj također mogli uživati ​​u prekrasnom krajoliku. Na radnom mjestu pametni telefon i računalo mogu dijeliti zaslone tako da se podaci lako razmjenjuju kroz drag-and-drop.


Huawei kontinuirano vodi računa o sigurnosti. Kako bi poboljšao iskustvo korištenja proizvoda, također izgrađuje i distribuirani sigurnosni sustav za sve uvjete. Samo uređaji za koje je korisnik obavio autentifikaciju, mogu se povezati i drugi uređaji, a komunikacija između njih je kriptirana kako bi se osigurala apsolutna sigurnost prijenosa podataka.


Huawei P30 serija prva će se nadograditi na EMUI10 Beta verziju tijekom internog testiranje 8. rujna, a bit će dostupna kasnije za seriju Mate 20. Tijekom događaja predstavljanja dr. Wang Chenglu također je najavio da će EMUI10 biti lansiran s novom generacijom Mate serije.


Tim Huawei EMUI raduje se što će se pridružiti programerima i partnerima kako bi korisnicima pružio vrhunsko iskustvo u svim uvjetima.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike