Osijek
BRIGA O 2400 GRAĐANA

Podjela paketa hrane u Rijeci ljubavi počinje u utorak, 20. kolovoza
Objavljeno 14. kolovoza, 2019.
Štefica Čučak, predsjednica humanitarne udruge Rijeka ljubavi, javlja kako su, na veliku radost korisnika, i ovoga mjeseca uspjeli složiti pakete za približno 2400 članova obitelji u socijalnoj potrebi.

- Paketi će sadržavati 20 proizvoda, vrijednih 245,35 kuna, a omogućili su ih donatori: Saponia, Kanaan, Velpro, E.K. iz Zagreba, Osječko-baranjska županija, Domagoj C. iz Osijeka donacijom brašna, Mueller - poslovnice Portanova i Avenue Mall, kazališna glurnica V. R. iz Osijeka, anonimni donator donacijom čokolada, SPAR Hrvatska, umirovljenici i naši sugrađani koji odvajaju od sebe kako bi dali potrebitima. Želimo naglasiti da to nije sve, donatori su se pobrinuli za 100 slatko-slanih paketića za djecu u vrijednosti od po 100 kuna, a udruga je u Žito maloprodaji “Dobro” kupila suhomesnate nareske, koje naša djeca obožavaju - kaže Čučak.

Rijeka ljubavi dijelit će pakete do kraja kolovoza, pa napominju da nema potrebe za gužvama na podjelama, koje počinju 20. kolovoza. Od 10 do 11 sati dijele se samo dječji paketi, a od 11 do 13 sati organizirana je podjela paketa ostalim korisnicima i tako svaki sljedeći radni dan. Pakete će starim i bolesnim korisnicima i korisnicima s invaliditetom voziti kući. D.P.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana