TvObzor
MONICA BELLUCCI

Danas me se muškarci manje boje jer sam zrela žena
Objavljeno 9. kolovoza, 2019.
Za dobar izgled najvažnije je samopouzdanje: ako se osjećate dobro, izgledate dobro, ako se osjećate neugodno, vidjet će se ta vaša nesigurnost
Adrian ANDREJEK

U novoj sezoni francuske TV serije "Call my agent!" najljepša žena svijeta Monica Belucci igra samu sebe, ženu u potrazi za normalnim muškarcem. No fatalna ljepotica je usamljena samo pred kamerama. U privatnom životu Monica je i više nego emotivno ispunjena žena. Filmska diva iza sebe ima dva braka. Prvi put se udavala za Claudija Carlosa Bassa, a drugi put za kolegu glumca Vincenta Cassela, od kojeg se 2013. rastala, a s kojim ima i dvije kćeri.

Faza učenja
- Već neko vrijeme sam s istom osobom i sve je dobro. Čovjek s kojim dijelim život ne radi isti posao kao ja, ali mnogo putuje. Njegov tempo dopušta mu da razumije moj – objašnjava. Iako je sretna i zadovoljna, otkrila je i da o novom vjenčanju, odnosno braku ne razmišlja. "Kad iza sebe imate dva braka, morate sve razmotriti i razumjeti zašto ste se odlučili na udaju i zašto ste se razveli. Recimo da sam upravo u fazi učenja", dodaje Bellucci.

U knjizi "Underground Encounters" kaže da je žena, zapravo, bit, a muškarac motor koji pokreće. "Mislim da uopće ne bismo trebale biti u ratu s muškarcima. Žene predstavljaju univerzalnu ljubav zbog svoje sposobnosti da je pruže, a da ne žele ništa zauzvrat, ali ipak, za razliku od naših majki, baka, mi sada, kad nismo sretne, odlazimo, razvodimo se", istaknula je. Fatalna glumica uskoro će proslaviti 55. rođendan, a titulu najljepše žene i dalje nosi opravdano. Godinama je modni i beauty uzor mnogim ženama, ali ipak o sebi ne voli govoriti u maniri ikone.

Modni uzor
- Muškarcima je bilo komplicirano prići mi kad sam bila mlađa, kao da su bili uplašeni. Ali danas, s mojih nekoliko bora i nesavršenostima, manje me se boje. Više nisam djevojčica, nego zrela žena - govori Monica. Zanosna Talijanka karijeru je počela s nepunih 16 godina kao model i od tada privlači pozornost. Međutim, svjesna je da savršenstvo ne postoji.

- Vitko tijelo jest privlačno, ali tko može tvrditi da obline ne mogu biti lijepe na isti način? Za dobar izgled najvažnije je samopouzdanje. Ako se osjećate dobro, izgledate dobro. Ako se osjećate neugodno, vidjet će se ta vaša nesigurnost – izjavila je u jednom od intervjua.

- Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Nikada nisam bila osoba koja ustaje u šest sati kako bi otišla vježbati u teretanu. Istina je da uživam u kolačima i tjestenini, pokojoj čaši vina i, vrlo rijetko, cigareti. Bez tih užitaka ne bih se snašla u životu. I zato je moj savjet za sreću: jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i pritom se stalno smijte. Ostalo će već doći na svoje – otkrila je Monica Bellucci recept za sreću.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata