TvObzor
NOVA SERIJA “ŽAO MI JE” NA KANALU FOX LIFE

Moderna komedija o ženi koja uči kako je sasvim u redu biti nesavršena
Objavljeno 9. kolovoza, 2019.
Nova humoristična serija počinje se prikazivati u subotu, 11. kolovoza, u 18 sati

Od izvršne producentice Amy Poehler (Parks and Recreation, Saturday Night Live), dobitnice nagrada Zlatni globus i Emmy, dolazi moderna komedija “Žao mi je” o ženi koja uči kako je sasvim u redu biti nesavršena. Ionako svatko radi pogreške u životu, no pravo je umijeće ispričati se i na njih gledati s osmijehom. Nova humoristična serija “Žao mi je” počinje s prikazivanjem u subotu 11. kolovoza u 18 sati, a gledatelji će je moći pratiti svake subote i nedjelje na kanalu FOX Life.

Emet (Sarayu Blue) savršena je žena, mama, supruga, prijateljica i kći. Zapravo, kao i svi, pokušava se nositi na sve moguće načine sa svim svojim nesavršenostima. Kao samosvjesna žena sigurna je kako nikad neće osvojiti nagradu za najbolju mamu, suprugu ili kćerku na svijetu. Zna da je često pretjerano stroga, licemjerna i ponekad umišljena. Također, shvaća kako uopće nije sentimentalna niti je naučila djecu o nasljeđu i tradiciji njihove kulture. Kako bi postala bolja osoba, Emet katkad teško priznaje svoje pogreške i mane. Posebno u trenutcima kada sanja seksi snove o nekome tko nije njezin muž David (Paul Adelstein), ili kada se pretvara da ne zna svoju djecu, Lily (Lily Rose Silver) and Louieja (Rahm Braslaw), kad su neposlušni u javnosti, ili pak kada koristi svoje zaposlenike za rješavanje osobnih problema. U svim tim prilikama joj je zbog toga jako žao. No sve je to sasvim u redu jer nitko nije apsolutno savršen. U svakodnevnu borbu sa slabostima i vlastitim standardima savršenstva uključit će se i Emetini roditelji Maya (Madhur Jaffrey) i Sonny (Brian George) koji će joj pri tome više odmoći nego pomoći. Ova životna komedija, temeljena na knjizi spisateljice Orli Auslander I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything pokazuje kako će sve ispasti odlično čak i onda kada nije savršeno.

U glavnim ulogama igraju Sarayu Blue kao Emet, Paul Adelstein kao David, Madhur Jaffrey kao Maya Kamala, Brian George kao Sonny Kamala, James Buckley kao Chewey, Zach Cherry kao Norman and Johnny Pemberton kao Griff.n (N.K.)