Dome slatki dome
TEST: EINHELL PRESSITO

Za automobilske i gume na biciklu, madrace...
Objavljeno 8. kolovoza, 2019.
Zgodno je što niskotlačna pumpa može i isisati zrak van, što je praktično pri pospremanju premeta napuhanih zrakom

Einhell PRESSITO stiže u kutiji na kojoj već očekivano za Einhell alate i strojeve odmah iščitavamo glavne karakteristike uređaja. Tako za Einhell PRESSITO vidimo kako podržava rad do visokih 11 bara, a uz to uređaj dolazi i s brojnim dodacima, kao i niskotlačnom pumpom za napuhavanje zračnih madraca i drugih predmeta gdje je nužan zrak niskog pritiska.


Ako imamo uređaj koji za svoj rad može koristiti dva ili više izvora energije, često za takav uređaj kažemo da je hibrid. Upravo među hibride možemo ubrojiti i Einhell PRESSITO. Naime, ovaj kompresor podržava napajanje iz strujne utičnice ili iz Power X-Change baterije. Baterija se priključuje na središnji otvor na uređaju, dok ako nam ustreba dodatan izvor, strujni kabel pronalazimo pospremljen u pretincu ispod uređaja. Izuzetno nam se dopala izvrsna izbalansiranost uređaja. Naime, kako je baterija smještena na sredini, kao i ručka za nošenje, Einhell PRESSITO lako je prenosiv. Za one koji vole organiziranost i urednost Einhell PRESSITO bit će alat po njihovoj mjeri. Naime, svaki kabel, kao i dodaci, uredno su pospremljeni u svoje utore ili pretince, a takva organiziranost jamči da nećemo pogubiti neke dijelove. Visokotlačno crijevo ima klasični priključak za automobilske gume, a za svaki slučaj tu su i tri dodatka za napuhavanje guma na biciklu, lopti i drugih premeta koji nemaju klasični priključak. Niskotlačna pumpa ispuhuje zrak na bok i pomoću priloženog crijeva upuhuje u zračne madrace i druge predmete koji se napuhuju zrakom (primjerice zračni madraci za ležanje na vodi, lopte za plažu, itd.). Zgodno je što niskotlačna pumpa može i isisati zrak van, što je praktično pri pospremanju premeta napuhanih zrakom. Nema više sjedenja na „luftiću“ dok zrak ne iziđe.Uz Einhell PRESSITO uživat ćete u jednostavnosti rada prenošenjem cijelog kompresora uza sebe.


Niskotlačna pumpa ispuhuje zrak na bok i pomoću priloženog crijeva upuhuje u zračne madrace i druge predmete koji se napuhuju zrakom. n
Marin Režić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana